Szép lassan tűnik el a OnePlus

2021.09.22| GSM Arena
Címkék:

Oppo

,

OnePlus

,

egyesülés


OnePlus 2.0: az OxygenOS és a ColorOS egyesülése egységes rendszert hoz létre jövőre.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A OnePlus OxygenOS megszűnik; és az Oppo ColorOS is. A kettő kódbázisait egyesítik, hogy egy egységes operációs rendszert hozzanak létre. Az információt Pete Lau árulta el, aki jelenleg az Oppo termékért felelős vezetője és felügyeli a OnePlus és az Oppo termékstratégiáit. A blogbejegyzés érdekes részleteket is tartalmaz a OnePlus termékskálájáról.

Az úgynevezett „egységes” operációs rendszert a OnePlus modellekre szabják, hogy megőrizzék letisztult és könnyű szoftver státuszát, ami nagyon fontos a márka rajongói számára. Gary Chent, az OxygenOS vezetőjét bízták meg az egységes operációs rendszerrel. A OnePlus bootloaderek nyithatatlanok maradnak.

Szép lassan tűnik el a OnePlus

„Szeretném örömmel elmondani, hogy miután egy évig felügyeltem mindkét rendszer termékfejlesztését, úgy gondolom, az egységes rendszer megtartja az OxygenOS DNS-ét, amelyet sokan nagyon szeretnek, ugyanakkor összességében továbbfejlesztett élményt nyújt.” - írja Lau.

Az egységesítéssel kapcsolatos munkálatok már megkezdődtek az OxygenOS 12 és a ColorOS 12 rendszerekkel. Ami a OnePlus eszközöket illeti, az egységes operációs rendszer a 2022-es zászlóshajó sorozatával indul. A jelenlegi termékcsaládból kiválasztott eszközök megkapják az új rendszert a következő nagy frissítés részeként.

Szép lassan tűnik el a OnePlus

Az új rendszer része annak, amit Lau „OnePlus 2.0”-nak nevez, a felülvizsgált termékstratégiával együtt. A márka zászlóshajói továbbra is világszerte elérhetők lesznek, ez nem változik, a márka megfizethetőbb modelljei azonban lokalizáltabbak lesznek (ez talán már el is kezdődött, hiszen a OnePlus Nord N200 csak az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el).

Szép lassan tűnik el a OnePlus

A nagyszabású átalakulás mellett a OnePlus folytatja a kamerák fejlesztését. A hangsúly a zökkenőmentes felhasználói élmény fenntartásán van továbbra is, miközben a Hasselbladdal új érzékelők, lencsék és más technológiák fejlesztésén dolgozik együtt.

A OnePlus és az Oppo még januárban egyesítette kutatási és fejlesztési részlegét, és akkor azt állították, hogy az OxygenOS és a ColorOS külön maradnak, és az OxygenOS itt marad, mivel a különböző piacokon különböző közönségeket céloz meg.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei