Szép lassan tűnik el a OnePlus

2021.09.22| GSM Arena
Címkék:

Oppo

,

OnePlus

,

egyesülés


OnePlus 2.0: az OxygenOS és a ColorOS egyesülése egységes rendszert hoz létre jövőre.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A OnePlus OxygenOS megszűnik; és az Oppo ColorOS is. A kettő kódbázisait egyesítik, hogy egy egységes operációs rendszert hozzanak létre. Az információt Pete Lau árulta el, aki jelenleg az Oppo termékért felelős vezetője és felügyeli a OnePlus és az Oppo termékstratégiáit. A blogbejegyzés érdekes részleteket is tartalmaz a OnePlus termékskálájáról.

Az úgynevezett „egységes” operációs rendszert a OnePlus modellekre szabják, hogy megőrizzék letisztult és könnyű szoftver státuszát, ami nagyon fontos a márka rajongói számára. Gary Chent, az OxygenOS vezetőjét bízták meg az egységes operációs rendszerrel. A OnePlus bootloaderek nyithatatlanok maradnak.

Szép lassan tűnik el a OnePlus

„Szeretném örömmel elmondani, hogy miután egy évig felügyeltem mindkét rendszer termékfejlesztését, úgy gondolom, az egységes rendszer megtartja az OxygenOS DNS-ét, amelyet sokan nagyon szeretnek, ugyanakkor összességében továbbfejlesztett élményt nyújt.” - írja Lau.

Az egységesítéssel kapcsolatos munkálatok már megkezdődtek az OxygenOS 12 és a ColorOS 12 rendszerekkel. Ami a OnePlus eszközöket illeti, az egységes operációs rendszer a 2022-es zászlóshajó sorozatával indul. A jelenlegi termékcsaládból kiválasztott eszközök megkapják az új rendszert a következő nagy frissítés részeként.

Szép lassan tűnik el a OnePlus

Az új rendszer része annak, amit Lau „OnePlus 2.0”-nak nevez, a felülvizsgált termékstratégiával együtt. A márka zászlóshajói továbbra is világszerte elérhetők lesznek, ez nem változik, a márka megfizethetőbb modelljei azonban lokalizáltabbak lesznek (ez talán már el is kezdődött, hiszen a OnePlus Nord N200 csak az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el).

Szép lassan tűnik el a OnePlus

A nagyszabású átalakulás mellett a OnePlus folytatja a kamerák fejlesztését. A hangsúly a zökkenőmentes felhasználói élmény fenntartásán van továbbra is, miközben a Hasselbladdal új érzékelők, lencsék és más technológiák fejlesztésén dolgozik együtt.

A OnePlus és az Oppo még januárban egyesítette kutatási és fejlesztési részlegét, és akkor azt állították, hogy az OxygenOS és a ColorOS külön maradnak, és az OxygenOS itt marad, mivel a különböző piacokon különböző közönségeket céloz meg.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei