Megújult a Facebook Androidon, most olyan mint iOS-en

2020.04.07| Phone Arena
Címkék:

Facebook

,

app

,

új


Ne csodálkozz, ha egy ponton drasztikusan máshogy néz ki a Facebook appod, mint eddig. Megújult.

A Facebook nagyon sok új funkciót és fejlesztést tesztelt a mobil alkalmazásához. Ezek közül néhányat a nagyközönség elé terjesztett, míg mások a kiadás előtt is már változásokon mentek keresztül. Nyilvánvaló, hogy amint új funkciók kerülnek az alkalmazásba, azok tesztelése azonnal megkezdődik.

Az év eleje óta a Facebook által tesztelt funkciók között szerepel az Android alkalmazás újratervezése, főként kezelőfelület tekintetében. Annak ellenére, hogy nem a felhasználói felület (UI) teljes átalakításáról beszélünk, a változások nagyon is észrevehetők.

A Facebook még nem tett hivatalos bejelentést ezekről a változásokról, de sok felhasználó már észrevette. A legnyilvánvalóbb változás (és talán az egyetlen, amelyet érdemes megemlíteni) a fülek áthelyezése az alkalmazás felső oldaláról az aljára.

Megújult a Facebook Androidon, most olyan mint iOS-en

Mivel a fülek most a kijelző alján találhatók, a Facebook sokkal könnyebben használható egy kézzel is. Korábban mind a hat fül az alkalmazás felső részére került, lehetetlenné tette a Facebook használatát egyetlen kézzel, így az új változtatások rendkívül hasznosak.

Sajnos úgy tűnik, hogy a Facebook továbbra is teszteli az új felhasználói felületet, mivel néhány felhasználó rögtön az új változások észlelése után jelentette, hogy Android alkalmazás visszatért a régi megjelenésre. Néhányan még az új felhasználói felületet használják – többek között szerkesztőségünkben is –, tehát remény van azok számára, akik még nem kapták meg a frissítést.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei