Facebook Moments: akár akarod, akár nem, használni fogod!

2015.12.15| Phone Arena

A Facebook híres arról, hogy nem érdekli különösebben, hogy hogyan reagálnak az újdonságokra a felhasználók, lenyomja a torkukon és csak végső esetben visszakozik.

Persze valahol érthető is ez, hiszen másfél milliárd havi aktív felhasználó esetén néhány dühöngő százalék nem oszt, nem szoroz. Másrészről a Facebook minden módosítása arra irányul javarészt, hogy saját magát ajánlja, népszerűsítse és rákényszerítse az embert a használatára. Az egyik ilyen a Messenger üzenetküldő volt, amit kiszedtek a Facebook appból, most pedig a Moments is hasonló sorsra jut. A friss hírek szerint január 10-től mindenkinek le kell tölteni külön a Moments nevű alkalmazást, aki eddig szinkronizálta automatikusan a telefon által készített képeit a közösségi hálóval.

Facebook Moments: akár akarod, akár nem, használni fogod!

További nehezítő körülmény, hogy a felhasználók a Facebook alkalmazáson belül még a privát, mentett fotókhoz sem férnek hozzá, csak az új Momentsen keresztül. Cserébe az új programmal nemcsak az automatikus mentés állítható be, de rendszerezhetők is lesznek és privát módon megoszthatók a fotók. Mark Zuckerberg csapata persze meg is tudja indokolni a változást, mégpedig azzal, hogy a fő alkalmazásra már így is régóta sok panasz érkezik, hogy túl nagy és túl sok RAM-ot foglal, így próbálják „lefogyasztani”, valamint az újdonsággal több funkciót is kaphatnak a felhasználók.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Facebook Moments: akár akarod, akár nem, használni fogod!A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei