Megjelent: Samsung Galaxy Tab 2

2012.02.14| Samsung

A nagyobbik dél-koreai gyártó tegnap este hivatalosan is bemutatta első nettáblájának utódját, a Samsung Galaxy Tab 2-t.

A nagyobbik dél-koreai gyártó tegnap este hivatalosan is bemutatta első nettáblájának utódját, a Samsung Galaxy Tab 2-t. Ez a táblagép lesz a cégnél az első, amelyen Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszer fut. A Galaxy Tab P1000-hez és a Galaxy Tab 7.0 Plus-hoz igazodva a Galaxy Tab 2 is hét colos, 1024×600 képpont felbontású érintőkijelzővel kerül piacra. A modell 344 grammot nyom a mérlegen, ehhez 193.7 x 122.4 x 10.5 mm fizikai méret tartozik. Ami a tudást illeti, adott egy kétmagos, 1 gigahertzes processzor, 1 gigabájt RAM, igény szerint 8/16/32 gigabájt beépített, ám microSD kártyával tovább bővíthető tárhely, az ICS-n TouchWiz/L!ve Panel UX kezelőfelület, Samsung Hub és Samsung ChatON programok, valamint S Suggest szolgáltatás, ez a főképernyőn ajánl új programokat a felhasználóknak.

Internetelérésről HSPA és Wi-Fi 802.11 b/g/n és Wi-Fi Direct gondoskodik, van beépített navigáció, Bluetooth 3.0, 3.5 mm-es jack dugó a headsetek számára, USB 2.0 a helyi adatkapcsolat meggyorsítására. Fotózni a 3 megapixeles hátlapi kamerával lehet, míg a videóhívások az előlapi VGA-val intézhetők. A gyári akkumulátor 4000 mAh-s. A Samsung Galaxy Tab 2 márciustól lesz megvásárolható, ára egyelőre ismeretlen.

Megjelent: Samsung Galaxy Tab 2

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Megjelent: Samsung Galaxy Tab 2A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei