Internettábla hirek és információk

Ultraolcsó tablet érkezik talán már karácsonyra

Ultraolcsó tablet érkezik talán már karácsonyra

2014.10.31
| Into Mobile
Ezúttal is az Európában is egyre népszerűbbé váló Xiaomi egyik újdonsága bukott le benchmark teszten, a jelek szerint ultraolcsó internettábla megjelenése várható.
Hyundai T7 táblagép: jobb a Nexus 7-nél is

Hyundai T7 táblagép: jobb a Nexus 7-nél is

2013.01.28
| GSM Arena
Nem túl sok 200 dolláros ár körül kapható internettábla van, ezúttal a Hyundai állt be a sorba és egy igencsak ütős darabot mutatott be.
Sony Xperia NXT tablet: átlátszó burkolattal

Sony Xperia NXT tablet: átlátszó burkolattal

2012.08.29
| Xperia Blog
A jelek szerint a japán gyártó nem csak a Sony Xperia Tabletet készíti, hanem egy NXT dizájnt mutató táblagép is fejlesztés alatt áll.
Ez lenne a Google Nexus internettábla?

Ez lenne a Google Nexus internettábla?

2012.06.08
| Into Mobile
Nem egészen három hét múlva kezdődik a Google I/O kongresszus, az első pletykák pedig máris elkezdtek keringeni, ezúttal a Google Nexus táblagépéről.
Microsft Office iOS és Android nettáblákra

Microsft Office iOS és Android nettáblákra

2012.05.25
| Phone Arena
A Microsoft novemberben dobhatja piacra a Microsoft Office csomagot Androidot vagy iOS-t futtató táblagépekre.
A Kindle Fire uralja az androidos tabletek piacát

A Kindle Fire uralja az androidos tabletek piacát

2012.04.27
| Phone Arena
Az internettáblák piacát jelenleg messze magasan az Apple iPad uralja, ám az androidos táblagépek részén is érdemes körülnézni, ott az Amazon Kindle Fire az egyeduralkodó.
Jön a 11.6 colos Samsung Galaxy Tab?

Jön a 11.6 colos Samsung Galaxy Tab?

2012.03.26
| GSM Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó saját oldalára került fel állítólag a lent látható fotó, amely szerint egy minden eddiginél nagyobb képátlójú Galaxy Tab bővítheti hamarosan a nettáblák családját.
Galaxy Nexus tablet 149 dollárért?

Galaxy Nexus tablet 149 dollárért?

2012.03.19
| Unwired View
A Google-Nexus internettábláról legalább egy éve hallani különbözõ pletykákat, hiába cáfolja meg rendre a saját márkás készülék létezését, fejlesztését a keresõóriás.
10 colos Windows 8 nettábla a Nokiától

10 colos Windows 8 nettábla a Nokiától

2012.03.13
| BGR
A DigiTimes értesülései szerint a finn gyártó 2012 utolsó negyedévében mutatja be Windows 8 alapú internettábláját.
Google Play néven jöhet a keresőóriás első saját tabletje

Google Play néven jöhet a keresőóriás első saját tabletje

2012.03.02
| Übergizmo
Ha igaznak bizonyulnak a híresztelések, akkor a Google hamarosan internettáblát dobhat saját márkaneve alatt a piacra.
OnLive Desktop alkalmazás: pont mint a PC-d

OnLive Desktop alkalmazás: pont mint a PC-d

2012.03.02
| Übergizmo
Az OnLive Apple iPadre tette először elérhetővé az OnLive Desktop programot, amely már androidos készülékeken is élvezhető.
Samsung Galaxy Tab 2: 10.1 col, Android ICS

Samsung Galaxy Tab 2: 10.1 col, Android ICS

2012.02.27
| Samsung
A nagyobbik dél-koreai gyártó a hivatalosan ma reggel kezdődött Mobile World Congress előtt, már tegnap lerántotta a leplet legújabb internettáblájáról.
Megjelent: Samsung Galaxy Tab 2

Megjelent: Samsung Galaxy Tab 2

2012.02.14
| Samsung
A nagyobbik dél-koreai gyártó tegnap este hivatalosan is bemutatta első nettáblájának utódját, a Samsung Galaxy Tab 2-t.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei