A Kindle Fire uralja az androidos tabletek piacát

2012.04.27| Phone Arena

Az internettáblák piacát jelenleg messze magasan az Apple iPad uralja, ám az androidos táblagépek részén is érdemes körülnézni, ott az Amazon Kindle Fire az egyeduralkodó.

Az internettáblák piacát jelenleg messze magasan az Apple iPad uralja, ám az androidos táblagépek részén is érdemes körülnézni, ott az Amazon Kindle Fire az egyeduralkodó. Az alábbi táblázatban az Egyesült Államokban kapható nettáblák iránti keresletet hasonlította össze a comScore 2011 decemberre, valamint 2012 januárra és februárra vonatkozóan, ebbõl egyértelmûen látszik, hogy milyen elképesztõ ütemben nõ az Amazon Kindle Fire iránti kereslet. Ezt követi a Samsung Galaxy Tab családja, majd az Amerikában még mindig népszerû Motorola a Xoom-mal. A táblázat egyértelmûen mutatja, hogy egyelõre az ár a legmeghatározóbb a felhasználók választásakor, ezért is lehet a Kindle Fire a vezetõ pozícióban annak ellenére, hogy csak 2011 novemberében mutatták be.

A Kindle Fire uralja az androidos tabletek piacát

A Kindle Fire uralja az androidos tabletek piacátTovábbi friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei