Saját mobilt készít az Amazon?

2012.07.06| Phone Arena

A friss pletykák szerint az Amazon saját márkás és platformú mobil készítésén dolgozik.

A friss pletykák szerint az Amazon saját márkás és platformú mobil készítésén dolgozik. Elég csak a jelekre figyelni: elkészült a cég saját felhő alapú tárhelye, vásároltak térkép-gyártót, valamint folyamatban van az Apple-szerű zeneletöltési szolgáltatás is. Ezekből nem túl nehéz arra következtetni, hogy az Amazon szeretne betörni a mobilpiacra az Apple és a Google mellé, ráadásul a durván olcsó árképzésével igen jó szeletet is sikerülhet kiharapni a főleg a két cég által birtokolt okostelefon-tortából. A szoftverhez azonban hardver is kell, állítólag nem más mint a Foxconn készíti majd. Az Amazon digitális e-könyv, zene- és mozikatalógusa komoly ellenfele az Apple hasonló szolgáltatásának, ráadásul az Apple iPad-del szemben csak és kizárólag az Amazon Kindle Fire nettábla ért el átütő sikert a táblagépek piacán tavaly. Még a nyárra várható a Kindle Fire 2, amely ezúttal a frissen bejelentett Google Nexus 7 internettábla ellenfele lehet.

Saját mobilt készít az Amazon?Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei