7 és 8.9 col: megjelentek az Amazon Kindle Fire HD-k

2012.09.07| Phone Arena

A nettáblák táborát újabb készülékekkel bővítette az Amazon a tegnapi esti bejelentést követően, itt van ugyanis a Kindle Fire utódja, az Amazon Kindle Fire HD.

A nettáblák táborát újabb készülékekkel bővítette az Amazon a tegnapi esti bejelentést követően, itt van ugyanis a Kindle Fire utódja, az Amazon Kindle Fire HD. Egyszerre ráadásul több modellről is beszélhetünk, hiszen a Fire HD 7 colos és 8.9 colos verzióban is kapható lesz, mindkettő 1920×1200 képpont felbontással. Az úgynevezett In-Plane Switching és az "Advanced True Wide Polarizing Filter" segítségével gyönyörű, valós színeket kaphatunk minden betekintési szögből. Az új táblagépeket Texas Instruments OMAP 4470-es processzor hajt, amely az Amazon szerint a Tegra 3 gépek jogos konkurenciáját jelentheti (például a Nexus 7-tel szemben). A Kindle Fire HD-k 16 vagy 32 gigabájt tárhelyet kapnak, de adott a kétcsatornás Wi-Fi antenna, a MEMO (ez egy Wi-Fi jelminőség javító megoldás, amely igyekszik a zavaró csatornákat kiszűrni. Ha azonban ez nem lenne elég, akkor természetesen adott a 4G hálózatok támogatása is.

7 és 8.9 col: megjelentek az Amazon Kindle Fire HD-k

A 7 colos Kindle Fire HD 199 dolláros áron lesz kapható szeptember 14-től, a 8.9 colos modell pedig 299 dollártól indul november 20-án. A 32 gigabájtos beépített tárhellyel ellátott, 8.9 colos Kindle HD az igen baráti, 499 dolláros árcédulát kapja majd.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

7 és 8.9 col: megjelentek az Amazon Kindle Fire HD-kA cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei