Samsung Galaxy Tab 11.6 colos érintőkijelzővel?

2012.03.09| Unwired View

Ha a tegnapi pletykák igaznak bizonyulnak, akkor a nagyobbik dél-koreai gyártó ma bemutatja a Galaxy internettáblák közül a legnagyobb méretűt, a 11.6 colos érintőkijelzővel ellátott Tab-ot.

Ha a tegnapi pletykák igaznak bizonyulnak, akkor a nagyobbik dél-koreai gyártó ma bemutatja a Galaxy internettáblák közül a legnagyobb méretűt, a 11.6 colos érintőkijelzővel ellátott Tab-ot. A modellről először decemberben olvashattunk, azóta pedig a két hete megrendezett Mobile World Congressen is rebesgették a létezését. Akkor nem került bemutatásra, csak a Galaxy Note 10.1, a Pocket-lint információi szerint azonban ma Austinban, Texas államban, az SXSW fesztivál keretein belül debütál a Samsung Galaxy Tab 11.6. Ekkora képátlóhoz 2560×1600 képpont felbontás jár, amely még a tegnap megjelent Apple iPad felbontásánál is jobb, valamint megtalálható lesz benne egy kétmagos, 2 gigahertzes Samsung Exynos processzor. Érdekes, hogy a nagyobb megjelenítő ellenére nem várható méretbeli növekedés, tehát nagyjából a Galaxy Tab 10.1 méretét várhatjuk, ezt a képernyő körüli keret csökkentésével érik el.

Samsung Galaxy Tab 11.6 colos érintőkijelzővel?Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei