Jöhetnek az Ice Cream Sandwich-es nettáblák

2011.12.19| Android Community

Nem túl meglepő, hogy az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerben megtalálhatók a majdani internettáblákhoz szükséges fájlok is.

Nem túl meglepő, hogy az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerben megtalálhatók a majdani internettáblákhoz szükséges fájlok is. Mint ismeretes, a Google anno kettéválasztotta a mobilokra és a táblagépekre írt Android rendszert, így futott egymás mellett - és még most is így van - az Android 2.3 Gingerbread és a 3.x Honeycomb.

Az ICS-vel szeretné a cég újra egységesíteni a platformot, ezt bizonyítják azok a részletek, amikre most bukkantak rá fejlesztők az ICS-ben. Az Android Community egyik fórumozója, Michael Crider talált rá a lent látható információkra, miután rootolta új Samsung Galaxy Nexus modelljét, majd megváltoztatta az LCD pixelsűrűségét alacsonyabbra, gyakorlatilag egy tíz colos képernyőt imitálva ezzel, így megváltozott a rendszer kezelőfelülete az átverés hatására (az Ice Cream Sandwich képes arra, hogy bármilyen támogatott készüléken fusson függetlenül attól, hogy mobilról vagy nettábláról van szó, a rendszer maga dönti el több adat alapján, hogy melyiket futtatja). Miután az Android 4.0 láthatóan készen áll a táblagépek fogadására, már csak ki kell várnunk a megjelenéseket.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Jöhetnek az Ice Cream Sandwich-es nettáblákA cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei