Galaxy Nexus hirek és információk

Itt a tíz legjobb Androidea

Itt a tíz legjobb Androidea

2012.04.23
| Telenor
Az Android Workshop Life-on hirdették ki a Top 10 alkalmazás ötletet.
Galaxy Nexus tablet 149 dollárért?

Galaxy Nexus tablet 149 dollárért?

2012.03.19
| Unwired View
A Google-Nexus internettábláról legalább egy éve hallani különbözõ pletykákat, hiába cáfolja meg rendre a saját márkás készülék létezését, fejlesztését a keresõóriás.
Hófehér Galaxy Nexus Valentin napra

Hófehér Galaxy Nexus Valentin napra

2012.02.06
| GSM Arena
Nagy-Britanniában február 13-tól lehet megvásárolni a világon elsőként Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerrel felszerelt okostelefont.
Galaxy Nexus 3800 mAh-s akkumulátorral

Galaxy Nexus 3800 mAh-s akkumulátorral

2012.01.18
| Phone Arena
A Seidio brutális méretű akkumulátort ajánl a világ első ICS rendszerű mobiljához, a Samsung Galaxy Nexushoz.
Képeken a hófehér Galaxy Nexus

Képeken a hófehér Galaxy Nexus

2012.01.16
| Into Mobile
A nagyobbik dél-koreai gyártó, valamint a Google legfrissebb közös modellje, a Samsung Galaxy Nexus hófehérben is elérhető.
Ice Cream Sandwich az SGS II-re és Galaxy Nexusra

Ice Cream Sandwich az SGS II-re és Galaxy Nexusra

2011.12.19
| Android Central
Múlt héten már elérhető volt egy alfa állapotú Android 4.0 Ice Cream Sandwich ROM a Samsung i9100 Galaxy S II-re.
Jöhetnek az Ice Cream Sandwich-es nettáblák

Jöhetnek az Ice Cream Sandwich-es nettáblák

2011.12.19
| Android Community
Nem túl meglepő, hogy az Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerben megtalálhatók a majdani internettáblákhoz szükséges fájlok is.
Galaxy Nexus a Telenornál

Galaxy Nexus a Telenornál

2011.12.16
| Telenor
Hivatalosan is elérhető a világ első, Android 4.0 rendszert futtató telefonja a Telenornál hazánkban.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei