Megjelent a két olcsóbb iPhone

2023.09.13| GSM Arena

Az Apple tegnap esti nagy eseményén hivatalosan bemutatta az alap Apple iPhone 15 és az Apple iPhone 15 Plus modelleket az Apple iPhone 15 Pro és az Apple iPhone 15 Pro Max mellett.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Habár a Pro modellek kapják a legtöbb figyelmet, mivel új, korábban még nem látott funkciókat vezetnek be az Apple telefonok kínálatában, a nem-Pro változatok is láttak fejlesztéseket idén. Természetesen bekerült a USB-C is, az EU előírásai miatt (bár az Apple nem fogja beismerni, hogy emiatt vált), és a Dynamic Island is megérkezett a nem-Pro iPhone-okhoz ebben az évben.

Az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus kijelzője akár 2000 nit csúcsfényerőt kínál (az előző generációhoz képest ez kétszer magasabb, állítja az Apple), textúrázott matt bevonattal, kontúrozott élekkel az alumínium keretén, "egész napos üzemidővel" és öt új színnel rendelkezik. Az eszközöket tavalyi A16 Bionic chipset hajtja, mivel az Apple továbbra is igyekszik mesterségesen, látványosan elkülöníteni a Pro és a nem-Pro modelleket.

Megjelent a két olcsóbb iPhone

A fő kamera idén 48 MP-es érzékelővel rendelkezik, bár kisebb, mint az iPhone 15 Pro modellek és még az előző évi iPhone 14 Pro modellekben található. Mindazonáltal az Apple szerint "optikai minőségű" 2x-es távolsági felvételt tud készíteni, az igazi távolsági objektív hiányában - mivel az továbbra is a Pro vonalra korlátozódik. Érdekes módon az alapértelmezett felbontás 24 MP, "hihetetlen képminőség praktikus fájlméret mellett".

Megjelent a két olcsóbb iPhone

Ez a kamerarendszer "következő generációs portrékat" készít "élesebb részletekkel, élénkebb színekkel és javított gyenge fényviszonyok közötti teljesítménnyel". És már nem kell a Portré módba váltani. Ha a képen van ember, kutya vagy macska, vagy ha érintéssel fókuszál, az iPhone automatikusan rögzíti a mélységinformációt, így később bármely képet portrévá alakíthat és beállíthatja a fókuszpontot. Az Éjszakai Mód "élesebb részleteket és élénkebb színeket" kínál. A Smart HDR is javították, beleértve a harmadik fél által készített alkalmazásokat is.

Az irányított segélyhívás műholdról már 14 országban elérhető, és Spanyolországban és Svájcban is megjelenik később ebben a hónapban. Ezen felül az iPhone 15 és 15 Plus modelleknek a Műholdas Útiasszisztencia is elérhetővé válik, az Egyesült Államokban az AAA-n keresztül. Ez két évig ingyenes lesz a telefon vásárlását követően, egy intuitív felülettel, amely tartalmaz egy rövid kérdőívet, hogy fontos információkat gyűjtsön be a helyzetről.

Megjelent a két olcsóbb iPhone

Az iPhone 15 ára 400 ezer forinttól, az iPhone 15 Pro pedig 450 ezer forinttól indul.. A előrendelések szeptember 15-én ( péntek) indulnak, a készülékek pedig szeptember 22-én kerülnek forgalomba. A telefonokat rózsaszín, sárga, zöld, kék és fekete színben kínálják.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei