Megjelent a két olcsóbb iPhone

2023.09.13| GSM Arena

Az Apple tegnap esti nagy eseményén hivatalosan bemutatta az alap Apple iPhone 15 és az Apple iPhone 15 Plus modelleket az Apple iPhone 15 Pro és az Apple iPhone 15 Pro Max mellett.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Habár a Pro modellek kapják a legtöbb figyelmet, mivel új, korábban még nem látott funkciókat vezetnek be az Apple telefonok kínálatában, a nem-Pro változatok is láttak fejlesztéseket idén. Természetesen bekerült a USB-C is, az EU előírásai miatt (bár az Apple nem fogja beismerni, hogy emiatt vált), és a Dynamic Island is megérkezett a nem-Pro iPhone-okhoz ebben az évben.

Az iPhone 15 és az iPhone 15 Plus kijelzője akár 2000 nit csúcsfényerőt kínál (az előző generációhoz képest ez kétszer magasabb, állítja az Apple), textúrázott matt bevonattal, kontúrozott élekkel az alumínium keretén, "egész napos üzemidővel" és öt új színnel rendelkezik. Az eszközöket tavalyi A16 Bionic chipset hajtja, mivel az Apple továbbra is igyekszik mesterségesen, látványosan elkülöníteni a Pro és a nem-Pro modelleket.

Megjelent a két olcsóbb iPhone

A fő kamera idén 48 MP-es érzékelővel rendelkezik, bár kisebb, mint az iPhone 15 Pro modellek és még az előző évi iPhone 14 Pro modellekben található. Mindazonáltal az Apple szerint "optikai minőségű" 2x-es távolsági felvételt tud készíteni, az igazi távolsági objektív hiányában - mivel az továbbra is a Pro vonalra korlátozódik. Érdekes módon az alapértelmezett felbontás 24 MP, "hihetetlen képminőség praktikus fájlméret mellett".

Megjelent a két olcsóbb iPhone

Ez a kamerarendszer "következő generációs portrékat" készít "élesebb részletekkel, élénkebb színekkel és javított gyenge fényviszonyok közötti teljesítménnyel". És már nem kell a Portré módba váltani. Ha a képen van ember, kutya vagy macska, vagy ha érintéssel fókuszál, az iPhone automatikusan rögzíti a mélységinformációt, így később bármely képet portrévá alakíthat és beállíthatja a fókuszpontot. Az Éjszakai Mód "élesebb részleteket és élénkebb színeket" kínál. A Smart HDR is javították, beleértve a harmadik fél által készített alkalmazásokat is.

Az irányított segélyhívás műholdról már 14 országban elérhető, és Spanyolországban és Svájcban is megjelenik később ebben a hónapban. Ezen felül az iPhone 15 és 15 Plus modelleknek a Műholdas Útiasszisztencia is elérhetővé válik, az Egyesült Államokban az AAA-n keresztül. Ez két évig ingyenes lesz a telefon vásárlását követően, egy intuitív felülettel, amely tartalmaz egy rövid kérdőívet, hogy fontos információkat gyűjtsön be a helyzetről.

Megjelent a két olcsóbb iPhone

Az iPhone 15 ára 400 ezer forinttól, az iPhone 15 Pro pedig 450 ezer forinttól indul.. A előrendelések szeptember 15-én ( péntek) indulnak, a készülékek pedig szeptember 22-én kerülnek forgalomba. A telefonokat rózsaszín, sárga, zöld, kék és fekete színben kínálják.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei