Íme egy kis ízelítő a FineWoven Apple Watch szíjról

2023.09.12| 9to5 Mac

A Twitter felhasználó Kosutami, akinek gyakran sikerül hozzájutnia az Apple termékek prototípus változataihoz, egy FineWoven Apple Watch szíjról tett közzé egy sneak preview-t.

Az új szövetanyag várhatóan a bőrt váltja majd fel mind az iPhone tokok, mind a Watch pántok esetében, és hivatalosan az iPhone 15 termékcsaláddal és egy vagy több új Apple Watch modellel együtt jelentik be a mai eseményen. Először néhány hete számoltunk be arról, hogy az Apple ledobja a bőr iPhone tokokat, ami akkor még csak egy kezdeti pletyka volt, de saját forrásaink megerősítették.

Lehet, hogy a döntésnek környezetvédelmi okai vannak, hiszen a bőrnek viszonylag nagy a szén-dioxid-kibocsátása. Ennek ellenére nem tűnik valószínűnek, hogy az Apple egyszerűen visszautasítaná a prémium tokokért kapott pénzünket. A valószínűbb magyarázat - feltéve, hogy forrásaink helytállóak - az, hogy az Apple a bőr helyettesítését tervezi egy másik prémium anyaggal. Későbbi jelentések megerősítették ezt, miszerint az Apple a bőrt egy szövött szövetanyaggal váltja fel.

Íme egy kis ízelítő a FineWoven Apple Watch szíjról

Egy ma reggel a közösségi médiában közzétett hármas kiszivárgás szerint az új iPhone 15 tokok egy szőtt anyagból készült, bőr alternatívájából készült dizájnt fognak használni. A Weibo-n közzétett posztjában a korábban pontosnak bizonyult kiszivárogtató UnclePan kifejtette, hogy az új tokválaszték "egy szőtt héj". Hasonló kiszivárogtatásokat osztott meg a Twitteren DuanRui és MajinBu is.

Egy hónappal ezelőtt az Apple-gyűjtő Kosutami jelezte, hogy új, szőtt anyagra számíthatunk az Apple Watch szíjak esetében is. A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman ezt követően arról számolt be, hogy ez annak köszönhető, hogy az Apple dobja a bőr Watch pántokat is.

Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa szerint az Apple várhatóan "elkezd eltávolodni a bőrből készült Apple Watch pántoktól is", miután egy pletyka szerint az Apple nem fog bőrből készült iPhone 15 tokokat gyártani.

Ezt látszott alátámasztani egy jelentés, miszerint a vállalat erősen leárazva kínálja a Hermès bőrből készült Watch pántokat, és valóban, ezeket később mind eltávolították a vállalat weboldaláról.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A régóta Apple Watch-partner Hermès eltávolított minden említést a viselhető eszközről és a kompatibilis pántokról a weboldaláról. Ez azt jelentheti, hogy az Apple Watch esetében gyors lehet az elmozdulás a bőrről.

Az iPhone tokokhoz hasonlóan úgy tűnik, az Apple terve az, hogy ugyanezt az új szövet opciót kínálja FineWoven Apple Watch szíjak formájában. Most Kosutami adott egy kis előzetest az egyik ilyenről.

Természetesen az összes mai bejelentésről teljes terjedelemben beszámolunk majd.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

Az iPhone 14 problémái miatt számos szervizes felhagy a javítással

2023.09.20
| Android Authority
Az iFixit csökkentette az iPhone 14 javíthatósági értékelését a korábbi 7-ről 4-re az elérhető maximális 10 pontból.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei