Megérkezett a Samsung Galaxy A új szériája

2015.12.02| Samsung

Az egyedülálló stílus és teljesítmény kibővített funkciókkal párosul az új Galaxy A készülékekben.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Samsung Electronics bemutatja legújabb Galaxy A okostelefonjait, amelyek minőségi külsővel, mobilfizetési lehetőséggel és továbbfejlesztett kamera funkciókkal célozzák meg a vásárlókat. A Samsung Galaxy A (2016) készülékei ötvözik az innovatív dizájnt a legmodernebb technológiával, lehetőséget nyújtva ezzel a felhasználók számára saját egyéniségük kifejezésére. Mindezt 3 kijelző méretben kínálja a Samsung: az A7 5,4 colos, az A5 5,2 colos, míg az A3 4,7 colos képernyővel kerül majd piacra.

„A Samsungnál elkötelezett hívei vagyunk a folyamatos innovációnak, amely a felhasználóink visszajelzésein és igényein alapul – mondta el JK Shin, a Samsung Electronics IT és Mobilkommunikációs üzletágának elnök vezérigazgatója – A Galaxy A (2016) bevezetésénél figyelembe vettük felhasználóink korábbi Galaxy A modellekkel kapcsolatos visszajelzéseit, és olyan átgondolt és látványos fejlesztéseket eszközöltünk, amelyek által a stílus és a teljesítmény egyaránt a felhasználóink mindennapjainak részévé válhat.”

Megérkezett a Samsung Galaxy A új szériája

A Galaxy A (2016) széria is megörökölte a Samsung Galaxy vonalra jellemző fém-üveg külsőt, így szériához tartozó készülékek gyönyörű és harmonikus prémium dizájnt kaptak, a vékony kijelző keret pedig tovább fokozza ezt a vizuális élményt.

Jelenleg a Galaxy A5 és A7 (2016) támogatja a Samsung egyedi, gyakorlatilag bárhol alkalmazható egyszerű és biztonságos mobilfizetési megoldását, a Samsung Pay-t. A Samsung Pay-t ujjlenyomat ellenőrző védi és teszi biztonságossá, maga a funkció pedig a mágneses adatátviteli technológián (Magnetic Secure Transmission, MST) és NFC-n (Near Field Communication) alapul.

Megérkezett a Samsung Galaxy A új szériája

A Galaxy A (2016) készülékek továbbfejlesztett kamerát kaptak, ezzel élénkebb színvilágú, élesebb fényképek és videók készítését téve lehetővé. A rendszer része egy fejlett optikai képstabilizátor (OIS), valamint egy első és hátsó F1.9 objektív is, amik megakadályozzák a képek elmosódását, és lehetővé teszik a jó minőségű fotók készítését sötétebb fényviszonyok mellett is. A Samsung gyorsindító funkciójával a kamera kevesebb mint egy másodperc alatt használatra kész, illetve kiváló minőségű szelfik is készíthetők, hála a Széles Szelfi, a Palm Selfie és a beépített Szépítő Effektek funkcióknak. A Galaxy A (2016) Kínában debütál 2015 december közepén, majd ezt követi a globális bevezetés.

Megérkezett a Samsung Galaxy A új szériája



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

2022.11.16
| Phone Arena
Egy friss Samsung Galaxy A54 5G szivárgás felfedte, mi lehet 2023 legjobb középkategóriás telefonja.
Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

2023.08.10
| Android Authority
Meddig kell várnunk az új olcsó iPhone-ra? Az Apple iPhone SE termékcsaládja már régóta a legolcsóbban megvásárolható új iPhone sorozat.
A Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

A Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

2023.10.06
| SamMobile
A Samsung Developer Conference 2023 tegnap este kezdődött, és az egyik legjobban várt bejelentés a One UI 6.0 volt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei