Halló, hall engem? Fém Samsungom van!

2014.11.13| Phone Arena

A nagyobbik dél-koreai gyártó fém modelljeivel probléma adódott, ahogy az várható is volt, hiszen semmilyen extra trükköt nem vetettek be a térerõ elvesztés problémájának megoldása érdekében.

A nagyobbik dél-koreai gyártó fém modelljeivel probléma adódott, ahogy az várható is volt, hiszen semmilyen extra trükköt nem vetettek be a térerõ elvesztés problémájának megoldása érdekében. A Samsung Galaxy A3 és a Samsung Galaxy A5 modellek egyaránt prémium kategóriásak anyaghasználatban, ez pedig fém burkolatban nyilvánul meg. Sajnálatos módon ez azt is jelenti egyben, hogy a térerõvel lehetnek gondok, akárcsak sok évvel ezelõtt a HTC Legend esetében is volt. Az egyértelmû, hogy a gyártónak egyelõre nincs nagy tapasztalata a fém telefonokkal, ráadásul a gyártás is lassú az egyedi technológia miatt, így csak Ázsiában jelenik meg egyelõre a piacokon mindkét említett okostelefon.

Halló, hall engem? Fém Samsungom van!

A friss tesztek szerint a Galaxy A3 és a Galaxy A5 is térerõ problémával küzd, akárcsak anno az Apple iPhone 4, amely elõször kapott az iPhone szériában a mûanyag burkolat után fém és üveg kombinációt. Alapvetõen jó ötlet lenne a fém burkolat a vétel miatt, ám azt már az iPhone-nál sem vették figyelembe, hogy az emberi kéz, ami fogja a telefont használat közben, egyszerûen csökkenti a jelerõsséget, akár a teljes térerõvesztésig. A belsõ hírek szerint az elvárt minõséget egyik készülék sem hozza.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Halló, hall engem? Fém Samsungom van!

Az alábbi képet érdemes megnézni, a tesztet egy SIM kártyával végezték mindegyik mobilnál, ugyanazon a helyen. A -82 dBm jelerõsség a Samsung Galaxy S5-nél tökéletes, ezzel szemben a -92 és a -93 dBm már gyenge térerõt jelez. Ha újabb 10 dBm-et esne az erõsség, úgy gyakorlatilag már nem tudna a hálózatra csatlakozni egyik készülék sem.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei