Magyarországra is megérkezik az elképesztõ LG V10 okostelefon

2016.01.26| LG

Még januárban itthon is elérhetõvé válik az LG új csúcsmobilja, a V10 okostelefon, amelyet a kreativitás jegyében terveztek. Két képernyõjével, két elõlapi kamerájával és a manuális videóbeállítási lehetõségekkel a V10 a multimédiás tartalmak elõállításának és megosztásának új dimenzióit nyitja meg.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Számos rendkívüli újdonságot hoz az okostelefonos multimédiafogyasztás és -készítés szerelmeseinek az LG Electronics (LG) most Magyarországra érkezõ V10 készüléke. Ez a csúcsmobil az elsõ olyan okostelefon, amelyet a SanDisk által megalkotott EPIC (Exreme Photo-Imaging Capabilities) iránymutatásainak megfelelõen fejlesztettek ki, így biztosítva kivételes fotózási és videózási élményt a V10 okostelefon használói számára. Az LG az okostelefonos fotózás területén megalkotott kiemelkedõ újításai után most a mobilos videózás fejlesztésében is elment a végsõkig.

A V10 ugyanis az elsõ okostelefon, amelyen manuális beállításokra van lehetõség a videókészítés közben, azaz a záridõ, a képfrissítési ráta (frame rate), az ISO, a fehéregyensúly és a fókusz is külön állítható a felvétel alatt. A készülék három – HD, Full HD és Ultra HD – felbontásban képes rögzíteni a videókat. Emellett a professzionális mozgóképtartalomra vágyók két képarány közül választhatnak: a hagyományos 16:9 mellett a mozifilmekre jellemzõ 21:9 is elérhetõ az LG V10 beállításaival.

Magyarországra is megérkezik az elképesztõ LG V10 okostelefonLG V10 Manual Video Mode_small.jpg" alt="https://www.telefonguru.hu/images/content/LG V10 Manual Video Mode_small.jpg" width="500" height="375" />

A tökéletes filmek elkészítését olyan funkciók segítik, mint a kézremegést semlegesítõ Steady Record, a kis videókat egy hosszabb filmmé összefûzõ Snap Video, vagy a a felesleges (elmosódott, statikus) jeleneteket automatikusan kiszûrõ 15 Sec. Auto Edit. Az Audio Monitor a készülék három mikrofonját vezérli és szabályozza, akár egyenként is, illetve a Wind Noise Filterrel a szélzajokat is képes kiszûrni a készülék azért, hogy kiváló minõségû videótartalmak készülhessenek.

A V10 az LG hagyományaihoz híven, alternatív adattárolási lehetõségeket is biztosít. A készülék microSD kártyával bõvíthetõ 2 TB-ig, így a V10 használója szinte annyi 4K-s videót készíthet, amennyit csak szeretne. A 3000 mAh-s cserélhetõ akkumulátor pedig bármikor pótolható egy újabb, feltöltött akkumulátorral hosszú fotózás vagy videókészítés alatt, így nem kell kényszerszünettel megszakítani a forgatást.

Az okostelefon-fejlesztés határait állandóan feszegetõ LG egy másodlagos kijelzõt is beépített a készülékbe – ez a kisebb képernyõ az 5,7” QHD IPS Quantum fõkijelzõ felett kapott helyet. Ez az elsõdleges kijelzõtõl függetlenül mûködõ másodlagos kijelzõ „always on” üzemmódba kapcsolható, mellyel nemcsak az akkumulátort kímélhetjük, de folyamatosan láthatjuk a legfontosabb információkat, mint az idõjárás, az idõ, a dátum és az akkutöltöttség szintje. Az elsõdleges képernyõ bekapcsolt állapotában pedig a kedvenc alkalmazásokat és könyvjelzõket is elhelyezhetjük itt. Videónézés vagy játék közben ez a másodlagos kijelzõ értesíti a felhasználót a beérkezõ hívásról vagy üzenetekrõl anélkül, hogy megzavarná a multimédiás szórakozást.

Magyarországra is megérkezik az elképesztõ LG V10 okostelefon

A készülék elõlapján két különálló, 5 megapixeles kamera kapott helyet, ezek segítségével a klasszikus, 80 fokos látószögû szelfi mellett 120 fokos, azaz nagylátószögû fotó is készíthetõ. A V10 egy kifinomult szoftveres algoritmus segítségével fûzi össze ilyenkor a két elõlapi kamera által készített fotókat. A Multi-view Recording funkcióval pedig a készülék mindhárom kamerája egyszerre rögzíti a képet, így utólag is kiválasztható a leginkább mutatós szögbõl készült felvétel.

A V10 formavilágát az oldalkeret kiváló minõségû rozsdamentes acél-, illetve a tartós szilikon borítás határozza meg. A maximális tartósságot a kijelzõt is védõ Dura Guard keret biztosítja, a telefon házát a Dura Skin bevonat óvja az ütésektõl és karcoktól, a hátlap mintázata pedig biztos fogást ad. A V10 azon ritka készülékek közé tartozik, amelyek speciális tok nélkül is kiérdemelték a független MET Laboratories ütésállósági minõsítését.

Magyarországra is megérkezik az elképesztõ LG V10 okostelefon

A fejlett multimédiás technológiát a készülék kiváló hangrendszere is támogatja: a 32 bites Hi-Fi DAC rendszert a minõségi audiótermékeirõl ismert ESS Technology gyártja. A V10 ráadásul az elsõ olyan, kereskedelmi forgalomban is kapható okostelefon, amely a Qualcomm Technologies TruSignal technológiáját alkalmazza az optimális térerõ, ezáltal a stabil hívásminõség és a jobb adatkapcsolat érdekében. A méltán népszerû Knock Code mellett a készülék ujjlenyomat-szenzorral is rendelkezik, amelyek segítségével biztonságosan kapcsolható be és oldható fel a kezdõképernyõ.

Specifikáció:

  • Processzor: Qualcomm Snapdragon 808 Processor
  • Kijelzõ: Elsõdleges: 5,7 coll QHD IPS Quantum Display (2560×1440 / 513ppi)
  • Másodlagos: 2.1-inch IPS Quantum Display (160×1040 / 513ppi)
  • Memória: 4GB LPDDR3 RAM / 64GB eMMC ROM / microSD (2 TB-ig)
  • Fényképezõ: Hátlapi: 16 MP, F1.8 rekeszérték / OIS 2.0
  • Elõlapi: 5 MP dupla (80 fokos hagyományos / 120 fokos széles látószög)
  • Akkumulátor: 3000 mAh (cserélhetõ)
  • Operációs rendszer: Android 5.1.1 Lollipop
  • Méret: 6×79,3×8,6 mm
  • Súly: 192 g
  • Hálózat: LTE-A Cat. 6
  • Kapcsolódás: Wi-Fi 802.11 a,b,g,n,ac / Bluetooth 4.1 / NFC / USB 2.0
  • Szín: Space Black (fekete)


A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Összehasonlítás: Xiaomi Mi Band 2 vs 3

Összehasonlítás: Xiaomi Mi Band 2 vs 3

2018.06.06
| Xiaomi Today
Nyolc fontos újítás, amiben jobb a Xiaomi Mi Band 3 az elődjénél.
Honor Play, kezdődjön a játék!

Honor Play, kezdődjön a játék!

2018.08.31
| Honor
A Honor Play modell elsőként fogja biztosítani a játékosok által hőn áhított, páratlan sebességű mobiltelefonos játékok és szórakoztatás élményét.
A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Megjelent az elsőosztályú LG G5!

Megjelent az elsőosztályú LG G5!

2016.02.22
| Phone Arena
Az LG valóban sokat fejlődött az előd G szériához képest idén, az LG G5 szinte minden apró részletében sokkal jobb mint az LG G4.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei