Kifele helyett befelé hajlik a Huawei Mate X2

2021.02.19| GSM Arena
Címkék:

Huawei Mate X2

,

Mate X2


A frissen kiadott Huawei Mate X2 kép megerősíti a befelé hajlást, ezzel pedig módosul a hajtogatás módja.

A Huawei 2021. február 22-én, azaz jövő hét hétfőn mutatja be a Mate X2-t. Egy pletyka azt sugallta nemrég, hogy a vállalat feladta a kifelé irányuló hajtást és az új eszköz befelé hajlik. Ezt az információt most egy kiszivárgott előzetes megerősíti - a kínai gyártó tehát valóban átveszi a Samsung által tervezett, majd a Galaxy Folddal piacra került dizájnt.

Kifele helyett befelé hajlik a Huawei Mate X2

A plakátot egy híres Albert Einstein idézet kíséri: „A tudás korlátozott, a képzelet átfogja az egész világot”. Az alján találhatók a „Huawei Mate X2 új testben” szavak is, amelyek nyilvánvalóan arra mutatnak, hogy látni fogjuk az új formát és megoldást.

Kifele helyett befelé hajlik a Huawei Mate X2

A Huawei Mate X2-t a Kirin 9000 lapkakészlet fogja üzemeltetni, 66W-os gyorstöltést is kapunk mellé. Ha egy olyan hátlapi panelt kap a modell, amelyet maga a képernyő nem akadályoz, az azt jelentheti, hogy a telefon vezeték nélküli töltéssel is rendelkezik - valószínűleg 50W teljesítménnyel, tekintve, hogy a Huawei Mate 40 Pro telefonok is rendelkeznek ezzel. A bejelentésre először Kínában kerül sor és csak reménykedhetünk, hogy ezt egy globális piacon való debütálás is követi még idén. 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei