3.5 millióan rendelték elő a Mate X2-t

2021.02.22| Playful Droid
Címkék:

Huawei Mate X2

,

Mate X2


Kínában sokakat elvakított az érkező Huawei Mate X2, már most 3.5 millióan regisztráltak elő a különleges okostelefonért.

A Huawei ma dobja piacra a vállalat következő generációs, Mate X2 nevű összecsukható okostelefonját. Bemutatása előtt a várva várt eszköz már több mint 2 millió regisztrációt jegyzett a Vmall-on és több mint 1,5 millió regisztrációt a JD.com-on.

A jelenlegi Mate X-től és a Mate Xs-től eltérően a Mate X2 várhatóan befelé hajtogatható kivitelű lesz az elődeitől látott kifelé hajtható kialakítás helyett. A befelé hajtható kialakítás azt a lehetőséget is felveti, hogy a készülék ezúttal támogatni tudja a vezeték nélküli töltést.

3.5 millióan rendelték elő a Mate X2-t

Korábbi jelentések szerint a Mate X2 várhatóan 8,01 hüvelykes belső kijelzővel büszkélkedhet, 2480×2220 pixel képernyőfelbontással. Elöl látható másodlagos kijelzője (amikor a telefon be van hajtva) 6,45 hüvelyk méretű, ennek felbontása 2700×1160 pixel.

Fotózás tekintetében a Huawei Mate X2 sokoldalú 50+16+12+8 megapixeles négykamerás összeállításra támaszkodik, ezt egy 16 megapixeles szelfi kamera teszi teljessé.

A motorháztető alatt a legújabb Kirin 9000 lapkakészlet működik, amely megtalálható az újonnan bejelentett Huawei Mate 40 Pro zászlóshajóban is. A Mate X2 4400 mAh akkumulátorral lesz felszerelve, 66W-os Huawei SuperCharge gyors töltési támogatással.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei