Asszimetrikus lett a Huawei új kihajtható mobilja

2021.02.23| Huawei

Aszimmetrikus kialakítással érkezik a Huawei új összehajtható telefonja. A Huawei Mate X a legvékonyabb pontján alig 4.4 mm.

Bemutatta legújabb generációs összehajtható telefonját a Huawei. A Mate X2 új generációs, zászlóshajó okostelefon vadonatúj, kompakt kialakítással, szándékosan eltolt tömegközépponttal, nagy szilárdságú acél és szénszálas kompozit készülékházzal, Ultra Vision Leica Quad kamerarendszerrel és Kirin 9000 5G chipkészlettel és az 55 W-os gyorstöltést támogató 4500 mAh-s akkumulátorral érkezik. A kihajtott kijelző az egyik legnagyobb az iparágban, az aszimmetrikus kialakításnak köszönhetően pedig sokkal természetesebb a fogása.

Asszimetrikus lett a Huawei új kihajtható mobilja

A technológiai innovációba és kutatásba történő folyamatos beruházás a Huawei hosszú távú stratégiájának alapja. A Mate X2 új generációs, összecsukható zászlóshajó okostelefon új és izgalmas műszaki megoldásaival és a Falcon Wing Design segítségével bizonyítja a vállalat vezető szerepét az ipar előremutató műszaki áttöréseiben.

Lenyűgöző kijelzők

Összehajtható kialakításával a Mate X2 egyedülálló élményt nyújt az internetes böngészéstől az irodai teendőkön át a médiafogyasztásig, az online vásárlásig vagy az otthoni játékig. Összehajtva a Mate X2 külső kijelzőjének 21:9 képaránya kompatibilis a legtöbb alkalmazással. Kihajtva olyan intelligens eszközzé alakul át, amelynek kijelző-készülék aránya 8:7,1, amely magával ragadó vizuális élményt nyújt akár függőlegesen, vagy vízszintesen tartva.

Asszimetrikus lett a Huawei új kihajtható mobilja

A duplaképernyős kialakítású Mate X2 belső kijelzője 8” átmérőjű, ami az egyik legnagyobb a maga kategóriájában. A kijelzők közötti váltás zökkenőmentes a belső és a külső, 6,45 hüvelykes, szupernagy felbontású, 90 HZ-es OLED kijelzők között. A tükröződés minimalizálása érdekében a Mate X2 mágneses nanooptikai réteget kapott.

A Mate X2 nagyméretű kijelzőjének intelligens funkcióival még könnyebb a munka. A Smart Multi-Window, a Floating Window, az App Multiplier, az App Bubble és több másik alkalmazással a felhasználók hatékonyan képesek több feladatot elvégezni akár egyetlen kijelzőn is. A „long-take” kameratechnika ihlette dinamikus téma tovább emeli a kihajtási élményt: a kijelzőn látható virágágyás minden alkalommal virágzik, amikor a felhasználó kinyitja az eszközt.

Asszimetrikus lett a Huawei új kihajtható mobilja

Formabontó dizájn

A hézagmentes összehajthatóság egy bonyolult, többdimenziós nyitómechanikát rejt, amelyet a Huawei öt éven át tökéletesített. Többdimenziós zárómechanizmusa egy vízcseppszerű üreget hoz létre a kijelzők között, amikor a készüléket összehajtják. A szinte észrevehetetlen rés minimalizálja a külső képernyő gyűrődését hajtogatás közben. A készülék oldalán lévő rejtett nyílások megakadályozzák a por és szennyeződés bejutását és a képernyő károsodását.

Asszimetrikus lett a Huawei új kihajtható mobilja

Fejlett kamerarendszer

A Mate X2 Ultra Vision Leica Quad kamerarendszerével a felhasználók tűélesen dokumentálhatják és megoszthatják életüket a nap bármely szakában. Az 50MP-es Super Sensing Wide kamera RYYB színszűrő tömbje (CFA) elsőkét került mobiltelefonba. A 4-az-1-ben pixel binning és Full Pixel Octa PD Autofocus képességekkel kiváló minőségű képek készíthetők alacsony fényviszonyok között is.

A Telefotó lencse periszkópos kialakítású, támogatja a tízszeres optikai, a húszszoros hibrid és a százszoros digitális zoomot. A 16MP-es Ultraszéles Látószögű kamera nem csak lenyűgöző panorámás képeket készít, hanem a makro módot is támogatja, amivel akár 2,5 cm távolságból lehet fényképezni.

Asszimetrikus lett a Huawei új kihajtható mobilja

A Mate X2 egy valódi mozi a zsebben. Kéthangszórós sztereó hangrendszere ultra vékony, nagy amplitúdójú szénszálas hangszórói támogatják a Huawei Histen hangeffektusait, hogy a mély és magas hangok még tisztábban szóljanak.

Hatalmas akkumulátor, gyorstöltés

A Kirin 9000 jelenleg a legintegráltabb és legsokoldalúbb, az eddigi legtöbb tranzisztort használó 5G chipkészlete (SoC) kiváló teljesítményt, energiahatékonyságot és nagy sebességű csatlakozást biztosít a Mate X2-nek. A készülék intelligens antennarendszere dinamikusan választja ki a legjobbat jelerősség és használat függvényében. Akár összehajtva, akár kinyitva, függőlegesen vagy vízszintesen tartva, a rendszer erős jelet biztosít az optimális felhasználói élmény érdekében.

Asszimetrikus lett a Huawei új kihajtható mobilja

A készülék hatalmas, 4500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, és támogatja az 55 W-os Huawei SuperCharge-ot, amely jelenleg a leggyorsabb, az összehajtható eszközökön elérhető töltési megoldás. A Mate X2 Fehér, Fekete, Crystal Blue és Crystal Pink színekben lesz elérhető, egyelőre csak Kínában.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


  Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


  KERESÉS
  Mobiltelefon kérdések-válaszok
  TELEFONOK GYORSLISTA
  Márka :

  Tipus :


  SZAVAZÁS

  Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


  igen, van okosórám
  igen, van okoskarkötőm
  tervezek okosórát venni
  tervezek okoskarkötőt venni
  nincs rá szükségem  Korábbi szavazások eredményei