Itt az első Galaxy S23 Ultrával lőtt fotó

2022.11.14| Android Police

Az állítólag a Samsung Galaxy S23 Ultra kamerájával készült fotó rendkívül érdekesnek tűnik.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

2022 hamarosan a végéhez közeledik, és ez azt jelenti, hogy hamarosan 2023 és új Samsung okostelefonokkal fogunk találkozni. Az egyik legjobban várt piacra dobás a Galaxy S23 termékcsalád.

Hallottunk néhány pletykát már a belső specifikációkról, valamint a külső dizájn vad változtatásaival (vagy annak hiányával) kapcsolatban, de az egyik legerősebb pletyka a Galaxy S23 Ultra extrém kamerafrissítéséről szól. Ha ez a kameraminta valóban igazi, akkor lehet, hogy hatalmas frissítés előtt állunk.

Itt az első Galaxy S23 Ultrával lőtt fotó

Samsung Galaxy S23 Ultra fotó

Ice Universe iparági bennfentes a kínai Weibo közösségi hálózaton megosztotta a szerinte Galaxy S23 Ultra kameramintát, és máris levonhatunk róla néhány dolgot, főleg, hogy ez a felvétel közvetlenül az azonos fotók mellé került, amelyek a Galaxy S22 Ultra és a Google Pixel 7 Pro telefonokkal készültek . A két mobilhoz képest az S23 Ultra kamerája jobban kiszűri a tök felületes tökéletlenségeit. A többi fotó fényesebb, simább kezelést ad a felületnek.

Itt az első Galaxy S23 Ultrával lőtt fotó

Samsung Galaxy S22 Ultra fotó

A Galaxy S22 Ultra és a Google Pixel 7 Pro fő hátsó kameraérzékelői 108 MP-es, illetve 50 MP-es felbontásúak. Ezzel szemben a Galaxy S23 Ultra állítólag 200 MP-es érzékelővel érkezik, ami technikailag lehetővé teszi, hogy sokkal részletesebb képeket készítsen.

Ami a színvisszaadást illeti, az S23 Ultra végeredménye hasonlónak tűnik a Galaxy S22 Ultráéhoz, de néhány hónappal a bejelentés előtt vagyunk, szóval érdemes ezt még kis fenntartással kezelni, hiszen az S23 Ultrán még kiadás előtti szoftver fut, ami azt jelenti, hogy ennél akár sokkal jobb is lehet a piacra került modell végleges képessége.

Itt az első Galaxy S23 Ultrával lőtt fotó

Google Pixel 7 Pro fotó

A Galaxy S23 Ultra a tervek szerint a jövő év elején jelenik meg a Samsung Galaxy S23 sorozat részeként, de nem kell sokat várnunk, mire a következő nagy fejlesztés az ölünkben landol.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei