iPhone 12 pletyi - ProMotion és új FaceID

2020.05.11| 9to5Mac

A friss hírek szerint az Apple iPhone 12 Pro nemcsak ProMotion nagy frissítési sebességű képernyővel érkezik.

Emellett továbbfejlesztett arcfelismert és háromszoros optikai zoomot is hoz, legalábbis erről árulkodott a megbízhatóságáról ismert Max Weinbach. Úgy tudja, az idei iPhone Pro modell 120Hz-es frissítési rátát hoz, ennek a neve lesz a ProMotion, a funkciót elérhetővé teszi a gyártó a 6.1 és a nagyobb, 6.7 colos Pron egyaránt.

A telefon várhatóan dinamikusan vált majd 60 és 120Hz között az akkumulátor üzemidejének óvása érdekében, ez hasonló a pár éve már az iPad Pro tableteknél létező ProMotion rendszerhez. Ehhez a funkcióhoz viszont nagyobb akkumulátorra van szükség, mint korábban, a legnagyobb, 6.7 colos iPhone 12 Pro Max 4400 mAh-nál is nagyobb telepet kap.

iPhone 12 pletyi - ProMotion és új FaceID

Az Apple sokat tett az akkumulátor üzemidejével kapcsolatban már az iPhone 11 és iPhone 11 Pro sorozatok esetében és megpróbálja továbbra is fenntartani ezt a hírnevet, miközben idén olyan energiaigényes funkciókat pakol a telefonokba, mint például a ProMotion és az 5G hálózati támogatás. Az EverythingApplePro állítása szerint a Face ID is átdolgozásra kerül amellett, hogy kisebb bevágásban is elfér. Szélesebb látószöget kap, hogy még kényelmesebb legyen a felhasznáklóknak.

Ami a kamerát illeti, az Apple javítja a gyenge fényviszonyok közötti fényképezést a gyorsabb autofókusszal és a jobb képstabilizációval. Az intelligens HDR továbbfejlesztésre kerül a zaj csökkentése érdekében sötét környezetben is. Az új LiDAR szkenner felhasználható az autofókusz további fokozására, emellett esélyes, hogy a LiDAR érzékelő javítja a Portré fényképek pontosságát. A videó arról is beszámol, hogy a teleobjektív zoom 2x-ről 3x-ra bővül, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy közelebb kerüljenek a témához anélkül, hogy a digitális zoomhoz kellene fordulniuk.

Az iPhone 12 sorozat idén kerül forgalomba, három képernyőmérettel, négy modellel; egy új, kisebb, 5,4 hüvelykes, két 6,1 hüvelykes modell és egy nagyobb, 6,7 hüvelykes iPhone 12 érkezik. A telefonok új dizájnnal, lapos oldalakkal és kisebb notch-csal, 5G támogatással, hátlapi LiDAR szkennerrel, továbbfejlesztett kamerákkal és a legújabb Apple A14 processzorral rendelkeznek.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei