Egyszerű, lapos kijelzővel jön az iPhone

2020.06.15| Tech Radar
Címkék:

iPhone 12

,

pletyka


Úgy tűnik, az iPhone 12 széria teljesen elhagyja a hajlított szélű kijelzőket és iPad Pro jellegű kialakítást kap.

A komplett iPhone 12 család sík széllel rendelkezik, erre utal az egyre több pletyka, például Jin_Store-tól Twitteren, amely egy Apple Premium Reseller a bio szerint és számos fotóval bizonyítja igazát. Érdemes fenntartással kezelni a hírt, mivel ettől a felhasználótól korábban nem kaptunk hírt, tehát akár egyszerű hamisítványok is lehetnek.

Ettől függetlenül igaz, hogy ilyen jellegű „prototípusokat” kapnak a tok gyártók, hogy pontos kiegészítőt gyárthassanak a majd bejelentésre kerülő mobilokra, a dummyk lényege a méret és a pontosság.

Egyszerű, lapos kijelzővel jön az iPhone

Az iPad Pro szögletes dizájnja

Ha hiszünk a kapott fotóknak és tervezési dokumentumokban, akkor az iPhone visszatér a szögletes kialakításhoz, amelyet az iPhone 4-ben láttunk anno először és ami nemrég visszatért az iPad Pro szériával. A képeken három különböző méret figyelhető meg, amely megerősíti az egyébként négy modellt, az 5.4 colos iPhone 12-t, a 6.1 colos iPhone 12 Pro-t és iPhone 12 Max-ot, valamint a csúcs 6.7 colos, iPhone 12 Pro Max érkezését.

A CAD rajzok szerint a hátlapon három kamera és egy vaku látható, bár nem egyértelmű, hogy ez melyik iPhone 12-höz tartozik. Hasonlóképp az összes dummy négy lyukkal látható a hátlapon, elöl a notch és a hangszóró nyílása tárul elénk. Érdekes, hogy a legkisebb, feltételezhetően az iPhone 12 egy extra, hosszúkás lyukkal látható a hangszóró felett. Mint mindig, a hivatalos bejelentésig nem tudni biztosan, hogyan fognak kinézni az ősszel bejelentésre kerülő iPhone-ok.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei