Kiszivárgott belső e-mail az iPhone 12 bemutatásról

2020.09.09| Phone Arena

A kikerült e-mail szerint az Apple iPhone 12 5G október végén érkezik csak.

Ahogy arról írtunk, az Apple szeptember 15-én, keddre tervez bejelentést, azonban a vállalat várhatóan nem fogja itt bemutatni az 5G iPhone 12 szériát a járvány miatt, ezt most egy kiszivárgott promóciós e-mail is alátámasztja.

A kiszivárogtatott hír ezúttal is a megbízható Evan Blass jóvoltából érkezett, úgy tűnik, hogy a promóciós e-mailt egy szolgáltató küldte, bár az nem világos, hogy a szóban forgó cég amerikai székhelyű-e vagy sem.

Ettől függetlenül külön megemlíti a „vadonatúj iPhone 12-t” és azt állítja, hogy az ügyfelek „megtapasztalhatják az 5G-t” a készülékkel. Ez tökéletesen megfelel a legutóbbi jelentéseknek, amelyek szerint a teljes felállás alapkivitelben támogatja az 5G-t. A szóban forgó e-mail egy dátumot is említ: október 20. Ekkor ér véget az iPhone 12 5G előrendelés időszaka a szolgáltató szerint, bár ez valószínűtlennek tűnik, tekintve, hogy keddre esik.

Kiszivárgott belső e-mail az iPhone 12 bemutatásról

Az Apple iPhone előrendelések általában pénteken kezdődnek és csütörtökön érnek véget a másnapi szállítás előtt. A vállalat valószínűleg egyelőre október 20-át használja saját dátumként, de ez azt  is jelentheti, hogy szállítások várhatók azon a héten.

Ebben az esetben az Apple iPhone 12 eseményére október 13-án, kedden kerülhet sor, az előrendelések pedig október 16-án, pénteken indulhatnak. Az úgynevezett „olcsó” zászlóshajók szállítása október 23-án, pénteken kezdődhet meg.

Mindez összhangban van Jon Prosser által augusztusban nyújtott információkkal. Ő ugyanis arra számít, hogy az iPhone 12 széria bejelentésére az október 12-én kezdődő héten kerül sor, a szállítmányok pedig az október 19-én kezdődő héten indulnak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei