Samsung Galaxy S24 bejelentés részletek

2023.11.23| Android Police

Az utóbbi években a Samsung a Galaxy zászlóshajóit és hajlítható kijelzős készülékeit néhány héttel előbbre hozza a piacra dobás dátumát tekintve.

2024-re vonatkozóan a pletykák szerint a vállalat néhány héttel előbb bejelentheti az új készülékeit, a lehetséges bemutató dátuma pedig 2024. január 17. A The Elec jelentése szerint a Samsung hivatalos forrásra hivatkozva állítja, hogy a Galaxy S24 sorozat bemutatójára január 17-én kerül sor egy Unpacked eseményen San Jose-ban. A koreai óriás még soha nem tartott termékbemutató eseményt San Jose-ban, ahol az Apple és a Google központja is található. A vállalat állítólag ezt a helyszínt választotta a Google-lel való együttműködés és az Apple-lel való versengés jeleként.

A Galaxy S24 sorozat előrendeléseit az eseményt követően azonnal elkezdi elfogadni a Samsung. Koreában (és néhány más országban) az előrendelések január 19. és 25. között fognak zajlani. Ezt január 26. és 30. közötti előzetes elindítás követi, amikor az előrendelők megkapják a készülékeiket. A Galaxy S24 sorozat általános elérhetősége január 30-án kezdődik.

Samsung Galaxy S24 bejelentés részletek

A Galaxy S24 Ultra és kisebb testvérei összes kulcsfontosságú specifikációját az elmúlt hónapok számos szivárgása már ismertté tette. A renderelések azt mutatják, hogy a Galaxy S24 Ultra nagyon hasonlít a Galaxy S23 Ultrához, bár lapos kijelzővel rendelkezik, nem ívelttel. Egy másik szivárgás azt mutatja, hogy a telefon képernyője akár 2500 nit csúcsvilágosságot érhet el, ami az egyik leghangsúlyosabb panelt teszi. Ami a Galaxy S24-et és S24+-t illeti, azok iPhone-stílusú kerettel és néhány más tervezési változással érkeznek.

A Samsung állítólag a „legokosabb AI telefonokat” kívánja létrehozni a Galaxy S24 sorozattal, és szándéka szerint AI képességek terén a Pixel 8-at kívánja felülmúlni. A telefon kihasználhatja a Snapdragon 8 Gen 3 lapkát az eszközön belüli generatív AI kínálásához, és a Samsung állítólag fontolóra veszi a ChatGPT vagy a Google Bard integrálását is.

A koreai vállalat már bemutatta az egyik ilyen Galaxy AI funkciót, amely elérhető lesz a Galaxy S24-en: az AI Live Translate Call-t. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a telefon valós idejű szöveg- és hangfordítást biztosítson egy telefonhívás során. Ezekre az AI hajtotta funkciókra alapozva a Samsung reméli, hogy 2024-es zászlóshajója nagyon jól fog fogyni. Egy másik jelentés szerint a vállalat 2024-ben 35 millió Galaxy S24 egységet szeretne szállítani, ami 10%-kal több, mint a S23 sorozat esetében.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

2024.01.03
| SamMobile
Lehet, hogy a Galaxy S24 lesz az a telefon, amely a következő pár hétben minden figyelmet magára von, de a Samsungnak más fontos készülékei is készülnek, mint például a Galaxy A55.
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei