Samsung Galaxy S24 bejelentés részletek

2023.11.23| Android Police

Az utóbbi években a Samsung a Galaxy zászlóshajóit és hajlítható kijelzős készülékeit néhány héttel előbbre hozza a piacra dobás dátumát tekintve.

2024-re vonatkozóan a pletykák szerint a vállalat néhány héttel előbb bejelentheti az új készülékeit, a lehetséges bemutató dátuma pedig 2024. január 17. A The Elec jelentése szerint a Samsung hivatalos forrásra hivatkozva állítja, hogy a Galaxy S24 sorozat bemutatójára január 17-én kerül sor egy Unpacked eseményen San Jose-ban. A koreai óriás még soha nem tartott termékbemutató eseményt San Jose-ban, ahol az Apple és a Google központja is található. A vállalat állítólag ezt a helyszínt választotta a Google-lel való együttműködés és az Apple-lel való versengés jeleként.

A Galaxy S24 sorozat előrendeléseit az eseményt követően azonnal elkezdi elfogadni a Samsung. Koreában (és néhány más országban) az előrendelések január 19. és 25. között fognak zajlani. Ezt január 26. és 30. közötti előzetes elindítás követi, amikor az előrendelők megkapják a készülékeiket. A Galaxy S24 sorozat általános elérhetősége január 30-án kezdődik.

Samsung Galaxy S24 bejelentés részletek

A Galaxy S24 Ultra és kisebb testvérei összes kulcsfontosságú specifikációját az elmúlt hónapok számos szivárgása már ismertté tette. A renderelések azt mutatják, hogy a Galaxy S24 Ultra nagyon hasonlít a Galaxy S23 Ultrához, bár lapos kijelzővel rendelkezik, nem ívelttel. Egy másik szivárgás azt mutatja, hogy a telefon képernyője akár 2500 nit csúcsvilágosságot érhet el, ami az egyik leghangsúlyosabb panelt teszi. Ami a Galaxy S24-et és S24+-t illeti, azok iPhone-stílusú kerettel és néhány más tervezési változással érkeznek.

A Samsung állítólag a „legokosabb AI telefonokat” kívánja létrehozni a Galaxy S24 sorozattal, és szándéka szerint AI képességek terén a Pixel 8-at kívánja felülmúlni. A telefon kihasználhatja a Snapdragon 8 Gen 3 lapkát az eszközön belüli generatív AI kínálásához, és a Samsung állítólag fontolóra veszi a ChatGPT vagy a Google Bard integrálását is.

A koreai vállalat már bemutatta az egyik ilyen Galaxy AI funkciót, amely elérhető lesz a Galaxy S24-en: az AI Live Translate Call-t. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a telefon valós idejű szöveg- és hangfordítást biztosítson egy telefonhívás során. Ezekre az AI hajtotta funkciókra alapozva a Samsung reméli, hogy 2024-es zászlóshajója nagyon jól fog fogyni. Egy másik jelentés szerint a vállalat 2024-ben 35 millió Galaxy S24 egységet szeretne szállítani, ami 10%-kal több, mint a S23 sorozat esetében.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei