Így néz ki a Huawei P40 Pro!

2019.12.11| Phone Arena

Render fotó és némi pletyka szivárgott ki a jövő év elején érkező Huawei P széria egyik új várományosáról.

A Twitterre csiripelt pletykák szerint a Huawei P40 Pro legalább annyira ütős lesz, mint idén a Huawei P30 Pro volt. A GizChina egy fotót is mellékelt a hírhez, ezen méretesen kiálló és egyébként is hatalmas kamera púp, valamint lehajló kijelző látható. A hírek 6.5 col képátlójú AMOLED kijelzőről, 120Hz-es frissítési rátáról szólnak. Ez épp a duplája a jelenlegi csúcsmobil frissítési képességének, tehát a jövőre érkező okostelefon görgetési élménye sokkal gördülékenyebb és simább lesz.

A Huawei P40 Pro két darab szelfi kamerát kap, a fő optika mellett egy ultraszéles látószögű is dolgozik, ezek egy kamera lyukban helyezkednek el és lehetővé teszik az egészen elképesztő, akár 98 százalékos kijelző-előlap arányt.

A hátlapra öt szenzor kerül, beleértve a 64 megapixeles, fő kameraként szolgáló, 1/1.7 inch méretű Sony IMX686-ot optikai képstabilizátorral. Ezt egészíti ki egy 20 megapixeles ultraszéles, egy 12 megapixeles teleobjektív periszkóp kialakítással, egy makró kamera és egy ToF szenzor. A P40 Pronak nem okoz gondot a 4K videók rögzítése. A burkolat alatt természetesen a Huawei legújabb fejlesztése, a Kirin 990 chipset dolgozik, ugyanaz, ami a Mate 30 szériában is.

Így néz ki a Huawei P40 Pro!

A Huawei P40 Pro legizgalmasabb részlete azonban mégsem ez, hanem a grafén akkumulátor! A hírek ugyanis egy különleges megoldásról szólnak, amely 5500 mAh kapacitású lesz, extraként pedig a jelenleg még nem látott, 50 wattos gyorstöltés is szóba jött, ezek szerint egy ekkora telepet nulláról száz százalékra 45 perc alatt fel lehet tölteni.

Ha a Huawei tartja magát a hagyományokhoz, úgy az új P széria március végén mutatkozhat be, bár az erős konkurencia miatt előre is hozhatják a dátumot. Az amerikai tiltás miatt rossz hír, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint Google szolgáltatások nélkül jön mind a két P40 változat. Ez nem probléma Kínában, ahol egyébként is elérhetetlenek a keresőóriás alkalmazásai és szolgáltatásai, de Európában gyakorlatilag nettó öngyilkosság legalább utólagos telepíthetőség nélkül megvásárolni, nagyon nyögvenyelős ezek nélkül létezni. Trump működése ellenére a Huawei 66.8 millió mobilt értékesített csak a harmadik negyedévben idén. Ez elég volt ahhoz, hogy a Samsung mögött, de az Apple előtt végezhessen a gyártó.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
Nem késik a Huawei P40 Pro

Nem késik a Huawei P40 Pro

2019.11.20
| Phone Arena
A Huawei Mate 30 Pro méretes késésének ellenére a vállalat egyelőre nem tervezi a P40 szériát később kiadni.
Penta kamerát kap a Huawei P40 Pro

Penta kamerát kap a Huawei P40 Pro

2020.01.08
| Playful Droid
Friss fotókat kaptunk a tavasszal érkező Huawei P40 Pro modellről.
P30 Pro: HarmonyOS-re frissül az Android

P30 Pro: HarmonyOS-re frissül az Android

2020.10.12
| Express
Egy friss hír szerint a Huawei P30 Pro tulajdonosai Harmony OS-re kell, hogy váltsanak, ha meg akarják kapni a friss funkciókat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei