Hazánkban a Huawei Mate 20 széria

2018.10.26| Huawei

Okosórával előrendelhetők a gyártó új zászlóshajó készülékei.

A Huawei exkluzív sajtóesemény keretében itthon is bemutatta legújabb csúcskészülékeit, a Mate 20-at és a Mate 20 Pro-t. A tripla hátlapi kamerával és fejlett MI képességekkel felszerelt okostelefonok október 17-től november 4-ig Magyarországon is előrendelhetők, amelyekhez a gyártó legújabb sportóráját, a Huawei Watch GT-t adja ajándékba. A Mate 20 Pro 329 990 forintos, míg a Mate 20 készülék 229 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron, november elejétől lesz kapható a hazai kiskereskedelmi partnerek és szolgáltatók kínálatában.

A Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro okostelefonokat mindössze kilenc nappal ezelőtt mutatta be Londonban a vállalat. A készülékek a Huawei első olyan okostelefonjai, amelyekbe az új Kirin 980 processzor és dupla neurális számítási egység is került. A Mate 20 Pro az úgynevezett „MI Mester” funkciónak köszönhetően minden eddiginél több, összesen mintegy 1500 helyzetet és több mint 5000 tárgyat képes felismerni és ezeknek megfelelően választja ki a legoptimálisabb kamera beállításokat. A mesterséges intelligencia a fotózás mellett kiemelten támogatja az okostelefon videós képességeit is: az MI Mozi mód segítségével módosítható és átszínezhető a felvételek háttere, valamint a fény- és kontrasztbeállítások is.

Hazánkban a Huawei Mate 20 széria

Az előrendelési időszakban a gyártó egy – a Mate 20 szériával egy időben bemutatott – Huawei Watch GT sportórát ad ajándékba a vásárlóknak. A sporteszköz kitűnően alkalmazkodik a városi ember mindennapjaihoz: energiatakarékos algoritmusának köszönhetően a felhasználó tevékenységeire szabottan optimalizálja a használatot, így akár két hétig is zavartalanul képes működni, a hosszú távú használatra pedig a készülék DLC gyémántszén-bevonata a garancia. A Huawei Watch GT 1,39 hüvelykes, 454x254 AMOLED kijelzőt kapott, amelyen nyomon követhető az óra tulajdonosának sporttevékenysége akár földön, vízen és levegőben is. A beépített fitness-coaching funkció folyamatosan méri és elemzi a szívműködést, ezzel valós idejű visszajelzést adva az óra viselőjének a test terheléséről.

A TruSeen 3.0 pulzusmérő technológia aktív és nyugodt állapotban is követi a felhasználó pulzusszámát. Az úgynevezett “sport módot” használva a Huawei Watch GT figyelmezteti a felhasználót az edzés intenzitásának növeléséről egy előre beállított célsebesség-intervallum alapján, “pihenő módban” pedig automatikusan figyeli és rögzíti a felhasználók nyugalmi pulzusszámát. Ezenkívül, az okosóra alvás során az emberi szem számára láthatatlan szenzorokkal monitorozza a felhasználó szívritmusát, ezáltal teljesen zavartalan élményt kínál. Az intelligens óra nagyteljesítményű akkumulátorának köszönhetően egyszerre képes működtetni a három legfontosabb műholdas navigációs rendszert (GPS, GLONASS, GALILEO). A három műhold folyamatos keresésével az eszköz még pontosabb helymeghatározást tesz lehetővé.

Hazánkban a Huawei Mate 20 széria

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A 46.5mm átmérőjű kör alakú kijelző, és a hagyományos órákból ismert dupla koszorú magával hozza a klasszikus órák kinézetét. A Huawei Watch GT okosóra 10,6 mm-es tokja kétsávos megjelenésével - kétszínű szilikon, valamint egy mutatós bőr-gumiszalag – elegáns és modern hatást kelt, melynek segítségével bármilyen alkalomra felvehető, univerzális kiegészítő.

A Mate 20 Pro 6GB RAM + 128 GB belső tárhellyel Viharkék és Morpho lila színekben, a Mate 20 pedig 4GB + 128GB konfigurációban Éjfekete, Viharkék és Morpho lila színekben lesz elérhető Magyarországon. A készülékek előrendelése október 17-én kezdődött a Telekomnál, a Telenornál és a Vodafonnál, valamint a Huawei kiskereskedelmi partnereinél, míg a boltokban november 5-étől lesznek kaphatók, előbbi 329 990 forintos, és utóbbi 229 990 forintos javasolt bruttó fogyasztói áron.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Figyelem P30 Pro tulajok!

Figyelem P30 Pro tulajok!

2019.11.12
| GSM Arena
Már nagyon közel van az Android 10 frissítés.
Kisebb vagyonba kerül a Huawei Mate 20

Kisebb vagyonba kerül a Huawei Mate 20

2018.10.05
| Phone Arena
A Huawei Mate 20 és a Huawei Mate 20 Pro telefonok nem lesznek bárki számára hozzáférhetőek.
Horror áron jön a Huawei Mate 20 Pro

Horror áron jön a Huawei Mate 20 Pro

2018.10.15
| GSM Arena
Részletek és emellett ár is kiderült hétvégén a Huawei Mate 20 Pro csúcsmobilról.
A Galaxy S10+ a Mate 20 Pro-nál is jobb

A Galaxy S10+ a Mate 20 Pro-nál is jobb

2018.12.03
| GSM Arena
A Samsung jövőre érkező csúcsmobilja leverte a Huawei nagyágyúját.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei