EMUI 11-re frissül a Huawei P30 és a Mate 20 család

2021.02.26| GSM Arena

A Huawei P30 család az egyik legsikeresebb széria a cég történetében. Hamarosan frissülnek a modellek.

Az EMUI 11 számos új fejlesztést hoz az elődhöz képest, és telepíti a felhasználói felület legújabb változásait a jobb teljesítmény és felhasználói élmény érdekében.

A szoftver kiadási ütemtervében előírtaknak megfelelően a Huawei elkezdte az EMUI 11 frissítés bevezetését a P30, P30 Pro és Mate 20 sorozat globális modelleihez. A frissítés továbbra is Android 10 alapú, 1.8 GB méretű.

EMUI 11-re frissül a Huawei P30 és a Mate 20 család

EMUI 11 changelog:

 • Intelligens, mindig megjelenített képernyő (AOD): Finomítja a felhasználói élményt és vadonatúj vizuális elemeket vezet be az AOD számára, lehetővé téve a stílus testreszabását a képernyő kikapcsolásakor megjelenő szöveg és képek hozzáadásával.
 • Művészi téma: Hozzáadja a Csillagos éjszaka témát, élénk színes festéssel. (Ezt a témát a Témák alkalmazásban találja.)
 • Többablakos mód: A Többablakos alkalmazás lehetővé teszi alkalmazások lebegő ablakban történő megnyitását multitaskinghoz. A későbbi könnyebb hozzáférés érdekében áthelyezheti az úszó ablakot a kívánt helyre vagy minimalizálhatja egy lebegő buborékra.
 • Simább animáció: A vadonatúj, intuitív animációk az egész EMUI 11-ben simább, egységesebb és vizuálisan kellemes felhasználói élményt nyújtanak, amikor elemeket érintenek meg a felhasználók vagy azokat csúsztatják a képernyőn. A hosszú animációk akkor jelennek meg, amikor a Galéria albumai között váltogat, illetve a Naptár év és hónap nézete között változik a simább vizuális effektusok érdekében.

EMUI 11-re frissül a Huawei P30 és a Mate 20 család

 • Finom hatás: Attól függően, hogy be- vagy kikapcsolja a kapcsolókat, a finom effektusok az OS egész területén javultak a jobb vizuális elégedettség érdekében.
 • Szuper Jegyzettömb: A Jegyzettömb mostantól támogatja a jegyzetek egyidejű szerkesztését több Huawei eszközről. Például beilleszthet egy fényképet a telefonjáról a táblagépén szerkesztett jegyzetbe.
 • Tartós simaság: Új szabványt vezettek be a rendszer animációkhoz, javítva az alkalmazás indítási sebességét és az általános műveletek gördülékenységét.
 • Ritmikus csengőhangok: A rendszer rezgését továbbfejlesztettük, így a bejövő hívásoknak és riasztásoknak már megvan a maguk egyedi rezgésmintája. A sztereó hangok és az összehangolt rezgések kombinációja magával ragadóbb élményt nyújt.
 • Többképernyős együttműködés: Ez egy olyan speciális szolgáltatás, amely lehetővé teszi eszközei együttműködését, hogy teljes mértékben kihasználják a lehetőségeiket. Tükrözheti telefonját a laptop képernyőjére, hogy növelje a hatékonyságot akár három könnyen elérhető ablak segítségével. (Ehhez a funkcióhoz Huawei laptopra van szükség, a PC manager 11.0 vagy újabb verziójával együtt.)
 • Galéria: A Galéria Felfedezés lapján videotörténeteket készíthet speciális effektusokkal és háttérzenével rendelkező előre beállított sablonok alkalmazásával. A videoszerkesztési funkciók további útmutatásokkal segítenek optimalizálni az idővonal használatát és a szerkesztési lehetőségeket.
 • Zavartalan képernyővédelem: Amikor Ne zavarj módban kivetíti telefonját Huawei laptopra, az üzenetek és a bejövő hívások csak a telefon képernyőjén jelennek meg, mind a magánélet védelme, mind a képernyő vetítésének folytonossága érdekében.
 • NotePad Privacy: Ez lehetővé teszi a jegyzetek zárolását a NotePad-ban.
 • Fotómegosztási adatvédelem: Ez lehetővé teszi, hogy a fényképek megosztása előtt eltávolítsa a fényképezés helyét, idejét és eszközadatait.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei