Gondok vannak az iPhone 14 Pro kamerájával

2022.08.17| Tech Radar
Címkék:

iPhone 14 Pro


Egy friss iPhone 14 Pro pletyka szerint a kamerával „van néhány probléma”, de ettől még csúcsminőség várható.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az iPhone 14 körüli pletykák és szivárgások továbbra is terjednek – már csak egy hónapra vagyunk a telefon várható megjelenésétől –, és az interneten megjelenő legújabb nem hivatalos részletek pontosabb képet adnak arról, mit várhatunk a hátlapi kamerától.

A LeaksApplePro jól ismert hírhozó forrás szerint a Pro modellekben idén bemutatásra kerülő 48 MP-es hátsó kamera érzékelője "a legjobb, ha van elég fény", ami ígéretesen hangzik.

Gondok vannak az iPhone 14 Pro kamerájával

Kevésbé ígéretes az a hír, hogy az éjszakai módnak "néhány problémát" meg kell oldania, mielőtt elkészül, és jelenleg rosszabb, mint az iPhone 13 Pro. Az iOS 16 még tesztelés alatt áll, így valószínűleg az optimalizálás folyamatban van.

Hangszórók, kijelző és akkumulátor élettartam

Ugyanez a forrás megerősíti, hogy az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max az elülső kijelzőn pill-and-hole kialakítást használ, nem pedig a bevágást, ahogyan azt széles körben pletykálják. A forrás szerint azonban egyéb újdonság nem várható ezen a téren.

Állítólag az akkumulátor élettartama idén is javulni fog, az iPhone 14 Pro láthatóan további pár órát ad a teljeshez (az iPhone 13 Pro 22 órányi videólejátszást tesz lehetővé, elképesztően jól sikerült).

E forrás szerint a hangszórókat is továbbfejlesztették, jobb basszussal és hangtisztasággal. Ami a kijelző minőségét illeti, ez nagyjából összehasonlítható az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max képernyőjével.

Idén a Pro valóban Pro-t jelent

Bár nem tudjuk ellenőrizni a pletykákat, amíg egy telefon nem került a piacra, azt tudjuk, hogy mely tippadók megbízhatóbbak, mint mások – és ahogy egyre több információ válik nyilvánossá, általános képet kapunk arról, hogy mi a legvalószínűbb.

Az iPhone 14 modellekről eddig hallottak alapján a két Pro készülék – az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max – lesz a legvonzóbb. Az első és legfontosabb, hogy ezek azok a telefonok, amelyeken ténylegesen CPU-frissítésre kerül sor.

Most azt a hírt kaptuk, hogy a Pro modellek kamerarendszere az eddigi legjobb az Apple-től (a gyenge fényviszonyos probléma ellenére). A 48 megapixeles szenzor – a jelenlegi iPhone 13 tartomány 12 megapixeleséhez képest – a feltételezések szerint csak a felső kategóriás készülékekhez érkezik.

Így gyorsabb belső komponenseket, lényegesen jobb kamerarendszert, és az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max mellett az akkumulátor élettartamát is megnöveltnek tűnik. Ha az árak megfelelőek, akkor valószínűleg ők lesznek az idén megvásárolható legjobb ár-érték arányú iPhone-ok.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokMegszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

2022.11.07
| 9to5mac
Ma az Apple egy rendkívüli közleményben értesítette a rossz hírről az ügyfeleket!
Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

2022.11.16
| Phone Arena
Egy friss Samsung Galaxy A54 5G szivárgás felfedte, mi lehet 2023 legjobb középkategóriás telefonja.
A héten érkezik az iOS 16.0.3!

A héten érkezik az iOS 16.0.3!

2022.10.04
| PhoneArena
Van még mit javítani az új iOS rendszerben, mutatjunk, hogy milyen hibák lesznek javítva az új frissítésben.
Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

Ezeket az appokat mielőbb törölje telefonjáról!

2022.10.11
| Phone Arena
A Meta több mint négyszáz Facebook-kompromittáló Android- és iOS-alkalmazást észlelt, amelyeket „azonnal” törölnie kellene adatai védelme érdekében.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei