Gondok vannak az iPhone 14 Pro kamerájával

2022.08.17| Tech Radar
Címkék:

iPhone 14 Pro


Egy friss iPhone 14 Pro pletyka szerint a kamerával „van néhány probléma”, de ettől még csúcsminőség várható.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az iPhone 14 körüli pletykák és szivárgások továbbra is terjednek – már csak egy hónapra vagyunk a telefon várható megjelenésétől –, és az interneten megjelenő legújabb nem hivatalos részletek pontosabb képet adnak arról, mit várhatunk a hátlapi kamerától.

A LeaksApplePro jól ismert hírhozó forrás szerint a Pro modellekben idén bemutatásra kerülő 48 MP-es hátsó kamera érzékelője "a legjobb, ha van elég fény", ami ígéretesen hangzik.

Gondok vannak az iPhone 14 Pro kamerájával

Kevésbé ígéretes az a hír, hogy az éjszakai módnak "néhány problémát" meg kell oldania, mielőtt elkészül, és jelenleg rosszabb, mint az iPhone 13 Pro. Az iOS 16 még tesztelés alatt áll, így valószínűleg az optimalizálás folyamatban van.

Hangszórók, kijelző és akkumulátor élettartam

Ugyanez a forrás megerősíti, hogy az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max az elülső kijelzőn pill-and-hole kialakítást használ, nem pedig a bevágást, ahogyan azt széles körben pletykálják. A forrás szerint azonban egyéb újdonság nem várható ezen a téren.

Állítólag az akkumulátor élettartama idén is javulni fog, az iPhone 14 Pro láthatóan további pár órát ad a teljeshez (az iPhone 13 Pro 22 órányi videólejátszást tesz lehetővé, elképesztően jól sikerült).

E forrás szerint a hangszórókat is továbbfejlesztették, jobb basszussal és hangtisztasággal. Ami a kijelző minőségét illeti, ez nagyjából összehasonlítható az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max képernyőjével.

Idén a Pro valóban Pro-t jelent

Bár nem tudjuk ellenőrizni a pletykákat, amíg egy telefon nem került a piacra, azt tudjuk, hogy mely tippadók megbízhatóbbak, mint mások – és ahogy egyre több információ válik nyilvánossá, általános képet kapunk arról, hogy mi a legvalószínűbb.

Az iPhone 14 modellekről eddig hallottak alapján a két Pro készülék – az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max – lesz a legvonzóbb. Az első és legfontosabb, hogy ezek azok a telefonok, amelyeken ténylegesen CPU-frissítésre kerül sor.

Most azt a hírt kaptuk, hogy a Pro modellek kamerarendszere az eddigi legjobb az Apple-től (a gyenge fényviszonyos probléma ellenére). A 48 megapixeles szenzor – a jelenlegi iPhone 13 tartomány 12 megapixeleséhez képest – a feltételezések szerint csak a felső kategóriás készülékekhez érkezik.

Így gyorsabb belső komponenseket, lényegesen jobb kamerarendszert, és az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max mellett az akkumulátor élettartamát is megnöveltnek tűnik. Ha az árak megfelelőek, akkor valószínűleg ők lesznek az idén megvásárolható legjobb ár-érték arányú iPhone-ok.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei