Gondok vannak az iPhone 14 Pro kamerájával

2022.08.17| Tech Radar
Címkék:

iPhone 14 Pro


Egy friss iPhone 14 Pro pletyka szerint a kamerával „van néhány probléma”, de ettől még csúcsminőség várható.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az iPhone 14 körüli pletykák és szivárgások továbbra is terjednek – már csak egy hónapra vagyunk a telefon várható megjelenésétől –, és az interneten megjelenő legújabb nem hivatalos részletek pontosabb képet adnak arról, mit várhatunk a hátlapi kamerától.

A LeaksApplePro jól ismert hírhozó forrás szerint a Pro modellekben idén bemutatásra kerülő 48 MP-es hátsó kamera érzékelője "a legjobb, ha van elég fény", ami ígéretesen hangzik.

Gondok vannak az iPhone 14 Pro kamerájával

Kevésbé ígéretes az a hír, hogy az éjszakai módnak "néhány problémát" meg kell oldania, mielőtt elkészül, és jelenleg rosszabb, mint az iPhone 13 Pro. Az iOS 16 még tesztelés alatt áll, így valószínűleg az optimalizálás folyamatban van.

Hangszórók, kijelző és akkumulátor élettartam

Ugyanez a forrás megerősíti, hogy az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max az elülső kijelzőn pill-and-hole kialakítást használ, nem pedig a bevágást, ahogyan azt széles körben pletykálják. A forrás szerint azonban egyéb újdonság nem várható ezen a téren.

Állítólag az akkumulátor élettartama idén is javulni fog, az iPhone 14 Pro láthatóan további pár órát ad a teljeshez (az iPhone 13 Pro 22 órányi videólejátszást tesz lehetővé, elképesztően jól sikerült).

E forrás szerint a hangszórókat is továbbfejlesztették, jobb basszussal és hangtisztasággal. Ami a kijelző minőségét illeti, ez nagyjából összehasonlítható az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max képernyőjével.

Idén a Pro valóban Pro-t jelent

Bár nem tudjuk ellenőrizni a pletykákat, amíg egy telefon nem került a piacra, azt tudjuk, hogy mely tippadók megbízhatóbbak, mint mások – és ahogy egyre több információ válik nyilvánossá, általános képet kapunk arról, hogy mi a legvalószínűbb.

Az iPhone 14 modellekről eddig hallottak alapján a két Pro készülék – az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max – lesz a legvonzóbb. Az első és legfontosabb, hogy ezek azok a telefonok, amelyeken ténylegesen CPU-frissítésre kerül sor.

Most azt a hírt kaptuk, hogy a Pro modellek kamerarendszere az eddigi legjobb az Apple-től (a gyenge fényviszonyos probléma ellenére). A 48 megapixeles szenzor – a jelenlegi iPhone 13 tartomány 12 megapixeleséhez képest – a feltételezések szerint csak a felső kategóriás készülékekhez érkezik.

Így gyorsabb belső komponenseket, lényegesen jobb kamerarendszert, és az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max mellett az akkumulátor élettartamát is megnöveltnek tűnik. Ha az árak megfelelőek, akkor valószínűleg ők lesznek az idén megvásárolható legjobb ár-érték arányú iPhone-ok.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

EKG-t is és vércukormérést tud az Oppo Watch 4 Pro okosóra!

2023.09.01
| GSM Arena
Az Oppo a héten bemutatott egy új, összecsukható okostelefont, valamint egy pár órát - egyet fejlett szenzorcsomaggal és egyet megfizethető áron.
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

Apple iPhone 15 és iPhone 15 Pro: tömeg és méretek

2023.09.10
| MacRumors
Az iPhone 15 Pro várhatóan egy új, Grade 5 titánból készült keretet kap, ami összességében lényegesen könnyebb készüléket eredményez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre több gyártó jelenik meg összehajtható telefonnal. Ön tervez venni?


Már van, és megtartom
Már van, de visszatérek a hagyományos formához
Igen, mindenképpen ki akarom próbálni
Nem tervezem kipróbálniKorábbi szavazások eredményei