Fotózz és nyerj egy LG G Flex 2-t!

2015.03.11| LG

A március második felében érkező új LG G Flex2 mobil a főnyeremény az LG fotópályázatán.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Március második felében debütál Magyarországon az LG új csúcstelefonja, az 5,5 hüvelykes Full HD P-OLED hajlított kijelzővel, öngyógyító hátlappal és lézeres autofókusszal rendelkező LG G Flex 2, amelynek érkezésére fotópályázatot hirdet az LG Magyarország. Az LG – "Keresd az ívet" című fotópályázatán ívet, vagy íveket ábrázoló fotókkal lehet indulni, a nyeremény egy különleges, ívelt G Flex 2 mobiltelefon és tíz LG ajándékcsomag. A március 10-től 31-ig tartó pályázat képeit Soós Bertalan fotós és az LG Magyarország munkatársai bírálják el.

Fotózz és nyerj egy LG G Flex 2-t!

Az ívelt formavilág az LG termékportfóliójában a televíziók, monitorok és telefonok terén is megjelenik. A tavaly debütált ívelt G Flex sorozat második készüléke, a LG G Flex 2 március második felétől Magyarországon is kapható lesz. A piacon egyedülálló, hajlított csúcstelefon a fotózásban is erős, 13 megapixeles kamerával és lézeres autofókusszal érkezik. Éppen ezért a debütálásra fotópályázattal készül a vállalat. A ma induló és március 31-ig tartó fotópályázaton az #lg_keresdazivet hashtaggel Instagramra feltöltött képpel lehet indulni, egy játékos több képpel is nevezhet.

Fotózz és nyerj egy LG G Flex 2-t!

A pályázó által készített fotónak épített vagy természeti környezetünkben lévő ívet, vagy íveket kell ábrázolnia, legyen szó például építészeti motívumról vagy a természet íves szépségeiről. A képeket elbíráló zsűri tagjai Soós Bertalan fotós, és az LG Magyarország munkatársai. További információk és játékszabályzat az LG Magyarország Facebook oldalán és honlapján érhetők el.A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei