LG G Flex 2 hirek és információk

Pletyka: újra 5.5 collal jöhet az LG banánmobilja

Pletyka: újra 5.5 collal jöhet az LG banánmobilja

2016.05.30
| Phone Arena
Ki ne emlékezne még a kisebbik dél-koreai gyártó öngyógyító hátlapú modelljére? Ősszel jöhet az új változat!
LG G Flex 3: QHD, hat col, Snapdragon 820

LG G Flex 3: QHD, hat col, Snapdragon 820

2015.08.03
| Phone Arena
Friss hírek kaptak szárnyra, miszerint jövő márciusban érkezik az LG G Flex családjának legújabb tagja, a Flex 3, méghozzá igencsak ütős tudással.
Fotózz és nyerj egy LG G Flex 2-t!

Fotózz és nyerj egy LG G Flex 2-t!

2015.03.11
| LG
A március második felében érkező új LG G Flex2 mobil a főnyeremény az LG fotópályázatán.
Ajándékokkal érkezik az LG G Flex 2

Ajándékokkal érkezik az LG G Flex 2

2015.02.25
| Phone Arena
Felbukkant a kisebbik dél-koreai gyártó második banánmobilja a brit Carphone Warehouse nagykereskedőnél és rögtön két ajándékot is kapnak az első tulajdonosok.
700 euró az LG G Flex 2

700 euró az LG G Flex 2

2015.02.13
| GSM Arena
Hollandiában március végétől kapható az LG G Flex 2, a cég második banán mobilja.
Az LG szerint nem melegszik túl a Snapdragon 810

Az LG szerint nem melegszik túl a Snapdragon 810

2015.01.22
| GSM Arena
Több, különböző forrás is állítja, a Snapdragon 810 chipset nem hibátlan és túlmelegedésre hajlamos. Az LG szerint viszont ez nem igaz.
Nem is lesz drága a banán mobil!

Nem is lesz drága a banán mobil!

2015.01.12
| Phone Arena
Kiderült, mennyit kér majd a kisebbik dél-koreai gyártó az LG G Flex 2-ért és nem is tűnik soknak.
Videó: így működik az LG öngyógyító hátlapja

Videó: így működik az LG öngyógyító hátlapja

2015.01.08
| Phone Arena
A frissen bemutatott LG G Flex 2 egyik különleges funkciója az öngyógyító hátlap, amely elődjéhez képest sokkal gyorsabban karcmentesíti magát.
És igen! Megjelent a második hajlított LG mobil

És igen! Megjelent a második hajlított LG mobil

2015.01.05
| BGR
Hivatalosan is megjelent az LG G Flex 2: íves hátlap és kijelző, valamint a legújabb, Snapdragon 810 processzor jellemzi.
Lebukott az íves LG G Flex 2!

Lebukott az íves LG G Flex 2!

2015.01.05
| Phone Arena
Még a ma kezdõdõ, hivatalos CES bemutató elõtt bukott le a kisebbik dél-koreai gyártó újdonsága, az LG G Flex 2, mely ugyanúgy hajlított kijelzõvel érkezik mint elõdje.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei