Durván drága lesz az LG Wing

2020.08.26| Android Authority
Címkék:

LG Wing

,

koncepció


Az LG Wing, a cég első összecsukható, elforgatható mobilja többe kerülhet, mint a Samsung Galaxy Z Flip és a Note 20 Ultra.

Egy friss hír szerint az LG Wing 1600 dollárba kerülhet Dél-Koreában. Ezen az áron az új eszköz többe kerülne, mint a Samsung Galaxy Note 20 Ultra és a Galaxy Z Flip, amelyek egyébként is híresen drágák. A telefon már szeptemberben bemutatkozhat.

Durván drága lesz az LG Wing

Az LG Wing koncepció valószínűleg a bizonyíték arra, hogy a koreai cég elindult a modell tervezési szakaszába, ám ez a találékonyság költségekkel járhat a fogyasztók számára. A dél-koreai Herald Corp. (a Sleepy Kuma Twitter-felhasználón keresztül) elárulta, az elforgatható okostelefon nagyjából 1600 dollárba kerül átszámítva a hazai piacon, ezzel pedig valószínűleg az LG eddigi legdrágább okostelefonjává avanzsál. A Z Flip a távoli országban 1260, míg a Galaxy Note 20 Ultra 1220 dollárnak megfelelő összegbe kerül.

A hír a második képernyő jelenlétére is utal, és az LG azon vágya, hogy a telefont vékonyabbá és könnyűvé tegye, meredek áremeléssel jár. Annak ellenére, hogy az LG Wing forgó képernyőjének célja a multitasking fejlesztése, amelyen könnyű lenne szöveget begépelni vagy épp második appot futtatni, talán nagyobb felárat követel, mint amit a felhasználók szeretnének megfizetni.

Alapvetően az LG-től egyébként nem áll messze az új dizájn kipróbálása – érdemes megnézni például az LG G5-öt vagy a G Flex termékcsaládot – és a piacon történő forgalomba hozatala még akkor sem, ha azokat a kritikusok vagy a nyilvánosság nem fogadják jól. A Herald Corp úgy véli, hogy az LG Wing szeptember végén, legkésőbb októberben debütálhat Dél-Koreában.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei