Instagram fotópályázat mindenkinek

2015.01.21| Telekom

Január 15-től ismert fotóművészek szemével láthatjuk a főváros nevezetességeit, a felhasználók pedig saját fotóikat nevezhetik be az Insta City Guide pályázatára.

Január 15-től ismert fotóművészek szemével láthatjuk a főváros nevezetességeit, a felhasználók pedig saját fotóikat nevezhetik be az Insta City Guide pályázatára. A Magyar Telekom nyáron indította Insta City Guide nevű oldalát, amely kategóriákra bontva segít megtalálni Budapest legjobb és legnépszerűbb helyeit az Instagram-felhasználók által közzétett fotók alapján. A több ezer felhasználó által összeállított közösségi útikönyv mellett a most induló kampány során megcsodálhatjuk a főváros egy kevésbé ismert arcát is. A kampányban négy hazai, ismert fotóművész szintén megosztja kedvenc, kevésbé ismert helyszíneit.

Apró, eldugott kávézók, alig ismert szobrok, romantikus átjárók és még sok érdekesség várja azokat, akik figyelemmel kísérik az Insta City Guide tevékenységét az Instagramon, valamint a Magyar Telekom Facebook oldalán, ahol részletesebben is bemutatásra kerülnek majd a fotókon látható helyszínek és maguk a fotósok is. Süveg Áron, Soós Bertalan, Nemcsik Dávid és Tóth Barnabás alkotásait január 15-től három héten keresztül mutatja be az Insta City Guide. A népszerű fotósok nem csak új fotókkal, de történetekkel és hasznos tanácsokkal is segítik majd a hazai Instagram közösséget.

Instagram fotópályázat mindenkinek

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A főváros kevésbé ismert arcának megmutatásában minden érdeklődő részt vehet az #icg_bp hashtag használatával január 15 és február 8. között, ezáltal nevezheti saját készítésű releváns fotóit az Instagramon. A fotósokból álló zsűri által kiválasztott legjobb alkotásokat rejtő helyszínek végül egy sétaprogrammá alakulnak, amelyet a Beyond Budapest Sightseeing csapata fog megtervezni és a kampány zárása után bárki lesétálhatja majd a túrát az idegenvezetők kíséretében.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei