Érkezik a Samsung új nyomkövetője

2021.01.02| GsmArena

Kiderült a Samsung Galaxy SmartTag Bluetooth európai ára, illetve korábbi pletykáknak köszönhetően néhány információ is.

Már nem kell sokat várni, hogy a Samsung bemutassa a Galaxy S21 szériát és a Galaxy Buds Pro TWS fülhallgatókat. Az előbb említett készülékek mellett láthatjuk a Galaxy SmartTag Bluetooth objektívkövetőt is, amelyről a mai napon élő képek jelentek meg a tajvani NCC tanúsítványnak köszönhetően.

Érkezik a Samsung új nyomkövetője

A Galaxy SmartTag Bluetooth a képen fekete színű, de különböző állítások szerint egy világosabb árnyalatban is elérhető lesz. Az NCC tanúsítvány egyetlen specifikációját se árulta el a Samsung új készülékének. Azonban különböző tanúsító hatóságok kiderítették, hogy a nyomkövető használatát egyetlen cserélhető 3 V-os gombelem biztosítja. Azt is megtudtuk, hogy támogatni fogja a Bluetooth 5.1-es kapcsolatot.

A hírek szerint a Galaxy SmartTag Bluetooth Európában 15 és 20 euró közötti árcédulát fog kapni és kompatibilis lesz a Samsung Galaxy SmartThings Find funkcióval. Valószínűleg az elkövetkezendő napokban több minden ki fog derül a kiegészítőről.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei