Campeléssel se biztos, hogy lesz iPhone 15 Pro Maxod

2023.07.21| Android Authority

Sok sikert az iPhone 15 Pro/Pro Max beszerzéséhez, a bevezetéskor hiány lehet mindkét modellből. Az Apple-nek gyártási problémái vannak a Pro és a Pro Max esetében.

Egy új jelentés azt állítja, hogy az Apple-nek nehézségei vannak az iPhone 15 Pro és Pro Max gyártási folyamatával. Az Apple beszállítói új összeszerelési módszert alkalmaznak, amely bonyodalmakat okoz az LG által gyártott kijelzőkkel. Egy forrás szerint a kijelzők megbízhatósági tesztje sikertelen volt.

Az Apple még ebben az évben bemutatja az iPhone 15 sorozatot. Ha a vállalat úgy dönt, hogy megtartja a tipikus szeptemberi iPhone bejelentést, a fogyasztók nehezen tudják majd kézbe venni az iPhone 15 Pro vagy Pro Max készüléket. Legalábbis az elején. 

A The Information jelentése szerint az Apple jelenleg az iPhone 15 gyártási problémáival küzd. Konkrétan úgy tűnik, hogy a problémák a következő generációs készülékek Pro modelljeit érintik, és a kijelzők jelentik a probléma fő forrását.

Campeléssel se biztos, hogy lesz iPhone 15 Pro Maxod

Apple iPhone 14 Pro Max

A hír megemlíti, hogy az Apple beszállítói egy új gyártási eljárást alkalmaznak, amelynek csökkentenie kell a 15-ös sorozat két Pro keretét. Ez bonyodalmakhoz vezetett az LG Display által készített kijelzőkkel kapcsolatban.

Az egyik forrás azt mondta, hogy közvetlen tudomása van azokról az állításokról, amelyek szerint a kijelzők megbízhatósági tesztjei kudarcot vallottak, amikor egy új eljáráson, az úgynevezett alacsony befecskendezési nyomáson túlformázáson (LIPO) mentek keresztül. Ez a folyamat magában foglalja a kijelző és a fémkeret összeillesztését az összeszerelés előtt. A forrás azt állítja, hogy "az Apple ismételten módosítja az LG kijelzőjének kialakítását, hogy az megfeleljen a teszteknek."

Ez a hír nem sokkal azután érkezett, hogy a Bank of America globális értékpapír-elemzője, Wamsi Mohan egy kutatási feljegyzésében (amelyet a Barron's kapott) kijelentette, hogy az Apple 2023 negyedik negyedévére tolhatja az iPhone 15 sorozat piacra dobását. A The Information azonban azt sugallja, hogy a bevezetés elhalasztása helyett az Apple ragaszkodik szeptemberi terveihez, és kevesebb egységgel dobja piacra a modelleket.

Bár az Apple-nek problémái lehetnek az LG kijelzőivel, úgy tűnik, hogy ez a probléma nem áll fenn az Apple vezető beszállítójává tett Samsung kijelzőkkel. A cupertinói cégnek a Samsung kijelzőire kell támaszkodnia az egységek számának növelése érdekében.

Az iPhone 15 számos fejlesztést tartalmaz az elmúlt generációhoz képest, különösen a Pro és Pro Max esetében. Ez magában foglalhatja a megnövelt fényerőt, az A17 Bionic chipet, a periszkóp lencsét, a lidar szkennert és még sok mást.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei