Campeléssel se biztos, hogy lesz iPhone 15 Pro Maxod

2023.07.21| Android Authority

Sok sikert az iPhone 15 Pro/Pro Max beszerzéséhez, a bevezetéskor hiány lehet mindkét modellből. Az Apple-nek gyártási problémái vannak a Pro és a Pro Max esetében.

Egy új jelentés azt állítja, hogy az Apple-nek nehézségei vannak az iPhone 15 Pro és Pro Max gyártási folyamatával. Az Apple beszállítói új összeszerelési módszert alkalmaznak, amely bonyodalmakat okoz az LG által gyártott kijelzőkkel. Egy forrás szerint a kijelzők megbízhatósági tesztje sikertelen volt.

Az Apple még ebben az évben bemutatja az iPhone 15 sorozatot. Ha a vállalat úgy dönt, hogy megtartja a tipikus szeptemberi iPhone bejelentést, a fogyasztók nehezen tudják majd kézbe venni az iPhone 15 Pro vagy Pro Max készüléket. Legalábbis az elején. 

A The Information jelentése szerint az Apple jelenleg az iPhone 15 gyártási problémáival küzd. Konkrétan úgy tűnik, hogy a problémák a következő generációs készülékek Pro modelljeit érintik, és a kijelzők jelentik a probléma fő forrását.

Campeléssel se biztos, hogy lesz iPhone 15 Pro Maxod

Apple iPhone 14 Pro Max

A hír megemlíti, hogy az Apple beszállítói egy új gyártási eljárást alkalmaznak, amelynek csökkentenie kell a 15-ös sorozat két Pro keretét. Ez bonyodalmakhoz vezetett az LG Display által készített kijelzőkkel kapcsolatban.

Az egyik forrás azt mondta, hogy közvetlen tudomása van azokról az állításokról, amelyek szerint a kijelzők megbízhatósági tesztjei kudarcot vallottak, amikor egy új eljáráson, az úgynevezett alacsony befecskendezési nyomáson túlformázáson (LIPO) mentek keresztül. Ez a folyamat magában foglalja a kijelző és a fémkeret összeillesztését az összeszerelés előtt. A forrás azt állítja, hogy "az Apple ismételten módosítja az LG kijelzőjének kialakítását, hogy az megfeleljen a teszteknek."

Ez a hír nem sokkal azután érkezett, hogy a Bank of America globális értékpapír-elemzője, Wamsi Mohan egy kutatási feljegyzésében (amelyet a Barron's kapott) kijelentette, hogy az Apple 2023 negyedik negyedévére tolhatja az iPhone 15 sorozat piacra dobását. A The Information azonban azt sugallja, hogy a bevezetés elhalasztása helyett az Apple ragaszkodik szeptemberi terveihez, és kevesebb egységgel dobja piacra a modelleket.

Bár az Apple-nek problémái lehetnek az LG kijelzőivel, úgy tűnik, hogy ez a probléma nem áll fenn az Apple vezető beszállítójává tett Samsung kijelzőkkel. A cupertinói cégnek a Samsung kijelzőire kell támaszkodnia az egységek számának növelése érdekében.

Az iPhone 15 számos fejlesztést tartalmaz az elmúlt generációhoz képest, különösen a Pro és Pro Max esetében. Ez magában foglalhatja a megnövelt fényerőt, az A17 Bionic chipet, a periszkóp lencsét, a lidar szkennert és még sok mást.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

A Samsung Galaxy A55 prémium dizájnt kap (fotókkal)

2024.01.03
| SamMobile
Lehet, hogy a Galaxy S24 lesz az a telefon, amely a következő pár hétben minden figyelmet magára von, de a Samsungnak más fontos készülékei is készülnek, mint például a Galaxy A55.
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei