Campeléssel se biztos, hogy lesz iPhone 15 Pro Maxod

2023.07.21| Android Authority

Sok sikert az iPhone 15 Pro/Pro Max beszerzéséhez, a bevezetéskor hiány lehet mindkét modellből. Az Apple-nek gyártási problémái vannak a Pro és a Pro Max esetében.

Egy új jelentés azt állítja, hogy az Apple-nek nehézségei vannak az iPhone 15 Pro és Pro Max gyártási folyamatával. Az Apple beszállítói új összeszerelési módszert alkalmaznak, amely bonyodalmakat okoz az LG által gyártott kijelzőkkel. Egy forrás szerint a kijelzők megbízhatósági tesztje sikertelen volt.

Az Apple még ebben az évben bemutatja az iPhone 15 sorozatot. Ha a vállalat úgy dönt, hogy megtartja a tipikus szeptemberi iPhone bejelentést, a fogyasztók nehezen tudják majd kézbe venni az iPhone 15 Pro vagy Pro Max készüléket. Legalábbis az elején. 

A The Information jelentése szerint az Apple jelenleg az iPhone 15 gyártási problémáival küzd. Konkrétan úgy tűnik, hogy a problémák a következő generációs készülékek Pro modelljeit érintik, és a kijelzők jelentik a probléma fő forrását.

Campeléssel se biztos, hogy lesz iPhone 15 Pro Maxod

Apple iPhone 14 Pro Max

A hír megemlíti, hogy az Apple beszállítói egy új gyártási eljárást alkalmaznak, amelynek csökkentenie kell a 15-ös sorozat két Pro keretét. Ez bonyodalmakhoz vezetett az LG Display által készített kijelzőkkel kapcsolatban.

Az egyik forrás azt mondta, hogy közvetlen tudomása van azokról az állításokról, amelyek szerint a kijelzők megbízhatósági tesztjei kudarcot vallottak, amikor egy új eljáráson, az úgynevezett alacsony befecskendezési nyomáson túlformázáson (LIPO) mentek keresztül. Ez a folyamat magában foglalja a kijelző és a fémkeret összeillesztését az összeszerelés előtt. A forrás azt állítja, hogy "az Apple ismételten módosítja az LG kijelzőjének kialakítását, hogy az megfeleljen a teszteknek."

Ez a hír nem sokkal azután érkezett, hogy a Bank of America globális értékpapír-elemzője, Wamsi Mohan egy kutatási feljegyzésében (amelyet a Barron's kapott) kijelentette, hogy az Apple 2023 negyedik negyedévére tolhatja az iPhone 15 sorozat piacra dobását. A The Information azonban azt sugallja, hogy a bevezetés elhalasztása helyett az Apple ragaszkodik szeptemberi terveihez, és kevesebb egységgel dobja piacra a modelleket.

Bár az Apple-nek problémái lehetnek az LG kijelzőivel, úgy tűnik, hogy ez a probléma nem áll fenn az Apple vezető beszállítójává tett Samsung kijelzőkkel. A cupertinói cégnek a Samsung kijelzőire kell támaszkodnia az egységek számának növelése érdekében.

Az iPhone 15 számos fejlesztést tartalmaz az elmúlt generációhoz képest, különösen a Pro és Pro Max esetében. Ez magában foglalhatja a megnövelt fényerőt, az A17 Bionic chipet, a periszkóp lencsét, a lidar szkennert és még sok mást.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei