Az iPhone 14 még mindig nem tud egy nagyon egyszerű feladatot végrehajtani

2022.09.17| Android Police

Eközben Android-telefonján használhatja a Google Messages alkalmazást az SMS-ek ütemezéséhez.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az Apple ezen a héten elindította az iOS 16-ot, és az Android 13-mal szembeszáll. Mindkét vállalat felszerelte legújabb ajánlatát az összes elképzelhető gépi tanulási okossággal. Továbbfejlesztett diktálást, hasznos kép-szöveg eszközöket és még sok mást tartalmaznak.

De van egy dolog, ami hiányzik az iOS rendszerből, ami rég természetesnek számít a dolgok Android oldalán. Az iMessage nem használható szöveges üzenetek ütemezésére. Ehelyett egy olyan megoldásra hagyatkozik, amely beállít egy naptárt és egy automatikus parancsikont.

Amint azt Caleb Smith szoftvermérnök megosztotta a Twitteren, cselhez kell folyamodni, hogy valamennyire működőképes megoldást kapjon az üzenetek ütemezésére. Először is létre kell hoznia egy új naptárt az előre telepített Naptár alkalmazásban, amelynek neve „Késleltetett üzenetek”. Ezután a Parancsikonok alkalmazásba kell lépnie, és új munkafolyamatot kell létrehoznia a késleltetett üzenetek küldéséhez.

A Shortcuts alkalmazás összehasonlítható az Android Tasker automatizálási alkalmazás beépített és kevésbé fejlett verziójával. A parancsikon létrehozásának alapos megismeréséhez olvassa el Smith részletes utasításait.

Ha mindez be van állítva, az üzenet ütemezése még mindig nem elég egyszerű. Meg kell mondania Sirinek, hogy küldjön egy késleltetett üzenetet, valamint azt, hogy mi legyen az üzenet, kinek és milyen időpontban küldje el. A kerülő megoldás nem teszi lehetővé különböző időpontok kiválasztását. Ehelyett kiválaszthatja a kívánt idősávot, amelyet az adott napon üzeneteihez használni fog.

Hasonlítsuk össze ezt a bonyolult megoldást az Android rendszerrel. Az előre telepített Google Messages alkalmazás lehetővé teszi az üzenetek azonnali ütemezését. Írja meg üzenetét a szokásos módon, nyomja meg hosszan a Küldés gombot, és válasszon egy előre meghatározott időpontot, vagy hozzon létre egyet. Vagy ha a gyári alkalmazás használata nem fontos, bármelyik SMS-alkalmazást kiválaszthatja a kívánt funkciókészlettel. Végülis ez az Android szépsége.

Az iPhone 14 még mindig nem tud egy nagyon egyszerű feladatot végrehajtani

Most azt gondolhatja, hogy az üzenetek ütemezése olyan szélsőséges eset, amelyet szinte soha nem használna. Ennek ellenére, ha már beépített opcióként rendelkezik a funkcióval, megtanulja értékelni. Ha szeretne megosztani néhány vicces mémet vagy TikTok videót barátaival az éjszaka közepén, ütemezheti bejegyzéseit ahelyett, hogy éjszaka felébressze őket.

Vagy esetleg támad egy ötlete a hétvégén, és szeretné megosztani azt egy kollégájával anélkül, hogy megzavarná a szabadidejét. Ahelyett, hogy hétfőig tartaná a gondolatot, ütemezze be az üzenetet, és felejtse el a válaszig. Megvan az oka annak, hogy az olyan alkalmazások, mint a Telegram és a Slack, már jó ideje lehetővé teszik az üzenetek ütemezését.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei