Az iPhone 14 még mindig nem tud egy nagyon egyszerű feladatot végrehajtani

2022.09.17| Android Police

Eközben Android-telefonján használhatja a Google Messages alkalmazást az SMS-ek ütemezéséhez.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az Apple ezen a héten elindította az iOS 16-ot, és az Android 13-mal szembeszáll. Mindkét vállalat felszerelte legújabb ajánlatát az összes elképzelhető gépi tanulási okossággal. Továbbfejlesztett diktálást, hasznos kép-szöveg eszközöket és még sok mást tartalmaznak.

De van egy dolog, ami hiányzik az iOS rendszerből, ami rég természetesnek számít a dolgok Android oldalán. Az iMessage nem használható szöveges üzenetek ütemezésére. Ehelyett egy olyan megoldásra hagyatkozik, amely beállít egy naptárt és egy automatikus parancsikont.

Amint azt Caleb Smith szoftvermérnök megosztotta a Twitteren, cselhez kell folyamodni, hogy valamennyire működőképes megoldást kapjon az üzenetek ütemezésére. Először is létre kell hoznia egy új naptárt az előre telepített Naptár alkalmazásban, amelynek neve „Késleltetett üzenetek”. Ezután a Parancsikonok alkalmazásba kell lépnie, és új munkafolyamatot kell létrehoznia a késleltetett üzenetek küldéséhez.

A Shortcuts alkalmazás összehasonlítható az Android Tasker automatizálási alkalmazás beépített és kevésbé fejlett verziójával. A parancsikon létrehozásának alapos megismeréséhez olvassa el Smith részletes utasításait.

Ha mindez be van állítva, az üzenet ütemezése még mindig nem elég egyszerű. Meg kell mondania Sirinek, hogy küldjön egy késleltetett üzenetet, valamint azt, hogy mi legyen az üzenet, kinek és milyen időpontban küldje el. A kerülő megoldás nem teszi lehetővé különböző időpontok kiválasztását. Ehelyett kiválaszthatja a kívánt idősávot, amelyet az adott napon üzeneteihez használni fog.

Hasonlítsuk össze ezt a bonyolult megoldást az Android rendszerrel. Az előre telepített Google Messages alkalmazás lehetővé teszi az üzenetek azonnali ütemezését. Írja meg üzenetét a szokásos módon, nyomja meg hosszan a Küldés gombot, és válasszon egy előre meghatározott időpontot, vagy hozzon létre egyet. Vagy ha a gyári alkalmazás használata nem fontos, bármelyik SMS-alkalmazást kiválaszthatja a kívánt funkciókészlettel. Végülis ez az Android szépsége.

Az iPhone 14 még mindig nem tud egy nagyon egyszerű feladatot végrehajtani

Most azt gondolhatja, hogy az üzenetek ütemezése olyan szélsőséges eset, amelyet szinte soha nem használna. Ennek ellenére, ha már beépített opcióként rendelkezik a funkcióval, megtanulja értékelni. Ha szeretne megosztani néhány vicces mémet vagy TikTok videót barátaival az éjszaka közepén, ütemezheti bejegyzéseit ahelyett, hogy éjszaka felébressze őket.

Vagy esetleg támad egy ötlete a hétvégén, és szeretné megosztani azt egy kollégájával anélkül, hogy megzavarná a szabadidejét. Ahelyett, hogy hétfőig tartaná a gondolatot, ütemezze be az üzenetet, és felejtse el a válaszig. Megvan az oka annak, hogy az olyan alkalmazások, mint a Telegram és a Slack, már jó ideje lehetővé teszik az üzenetek ütemezését.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokAz iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Képeken az iPhone 14 Pro Max!

Képeken az iPhone 14 Pro Max!

2022.08.26
| Phone Arena
Az Apple megerősítette a Far Out eseményt szeptember 7-i dátummal, ahol bejelenti az iPhone 14 sorozatot, az Apple Watch Series 8-at és két másik óramodellt, valamint az új AirPodokat.
Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

2022.08.09
| Phone Arena
Friss videó mutatja be az iPhone 14 Pro Max és az iPhone 13 Pro Max tervezési különbségeit.
Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

2022.08.31
| Phone Arena
A fő iPhone 14 Pro kameraérzékelőn kívül az Apple várhatóan frissíteni fogja a Pro modellek ultraszéles kameráját, árulta el Ming-Chi Kuo neves elemző, és ezúttal a pontos specifikációkat adja meg.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei