Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08| Phone Arena
Címkék:

iPhone 14


Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman úgy tudja, nem lesz élő esemény, és az Apple már megkezdte a felvételt, amely a következő hónap első felében kerül adásba. A cupertinói óriás általában szeptember első vagy második keddjén mutatja be az új iPhone-okat. Egy korábbi pletyka szerint szeptember 13-án látjuk majd a telefonokat, és ez jól illeszkedett a Labor Day elméletekhez.

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

A legenda szerint az Apple nem szereti, ha egy háromnapos hétvége előzi meg az év egyik legfontosabb bejelentését és idén szeptember 5-én van a Labor Day az Egyesült Államokban. Ez a felvetés idén tévesnek bizonyulhat, mivel a hírhozó Max Weinbach azt hallotta forrásaitól, hogy az iPhone 14 szeptember 6-án kerül bemutatásra, a modellek pedig szeptember 16-án kerülnek forgalomba.

Az iPhone 13 sorozatot szeptember 14-én, kedden jelentették be, az előrendelések szeptember 17-én kezdődtek, a telefonok pedig tíz nappal a bejelentés után, szeptember 14-én kerültek a polcokra.

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Hogy a megjelenési dátumok lépcsőzetesek lesznek-e, az még kiderül, de ezt nem szabad kizárni, tekintettel arra, hogy a 6,1 hüvelykes iPhone 14 és a 6,7 hüvelykes iPhone 14 Max esetében állítólag a kijelzővel és a fényképezőgép lencséjével kapcsolatos problémák és a Tajvan és Kína közötti ellentét is késést okozhat.

Az iPhone 14 Pro és a Pro Max nagy valószínűséggel új előlapi dizájnt és Always-on Displayt, új A16 Bionic chipet és gyorsabb RAM-ot, valamint új fő kameraérzékelőt kap. A többi modell szokásos frissítésnek tűnik, jobb szelfi kamerát és több alap RAM-ot kínálhatnak, mint 2021-es társaik. Az új telefonok az Apple Watch Series 8, a Watch SE és a Watch Pro mellett fognak megjelenni.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei