Az első jelentős Galaxy S24 javítás célja a kijelző és a kamera problémáinak megoldása

2024.02.15| Android Central

Az új „élénkítő” csúszka és a kamerajavítások célja, hogy segítsenek csillapítani a felhasználók panaszait.

  • A Samsung szerint a Galaxy S24 közelgő, február 22-i frissítése egy új „élénkség” csúszkát ad hozzá a speciális megjelenítési beállításokhoz.
  • Ennek az új beállításnak az a célja, hogy elfojtsa azon felhasználók panaszait, akik az új kijelzőt "unalmasnak" és "kimosottnak" nevezték.
  • A Samsung számos egyéb panaszt is kezel a javítással kapcsolatban, beleértve a jobb kamerateljesítményt.

A Samsung azt állítja, hogy elkötelezett amellett, hogy meghallgatja ügyfeleit, miközben elkészíti az első jelentős Galaxy S24 javítást, amelynek célja az új telefonsorozat két legnagyobb panaszának megoldása. A változtatások élén egy új "élénkség" csúszka található a fejlett megjelenítési beállításokban, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák, hogy a színek mennyire legyenek ütősek. A javítás február 22-én jelenik meg.

Az első jelentős Galaxy S24 javítás célja a kijelző és a kamera problémáinak megoldása

Ez a korai felhasználók panaszhulláma után következik, akik arra hivatkoztak, hogy a kijelző fakónak tűnik a Galaxy S23 sorozathoz képest. Az S24 Ultra kijelzőjének színtónusa sokkal természetesebb elődjéhez képest. Bár a Samsung erre törekedett, egyes felhasználók a régebbi Samsung kijelzők merészebb, telített színeit részesítik előnyben.

A Samsung még nem foglalkozott a szemcsés kijelző problémájával, de nem valószínű, hogy ezeket a problémákat szoftverfrissítéssel meg lehet oldani. Még nem vagyunk biztosak abban, hogy a szemcsés kijelzővel kapcsolatos probléma széles körben elterjedt-e, vagy csak egy csomó hibás kijelzőpanelről van szó.

Az első jelentős Galaxy S24 javítás célja a kijelző és a kamera problémáinak megoldása

A Samsung azt is közölte, hogy foglalkozik a Galaxy S24 kamerájával kapcsolatos panaszokkal. A vállalat azt állítja, hogy ez a közelgő javítás "a fényképezőgép-élmény továbbfejlesztéseit tartalmazza, beleértve az eszköz zoom funkcióinak, a portré módnak, az éjszakai fényképezésnek, a hátsó kamera videofelvételi lehetőségeinek és még sok másnak a frissítéseit".

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Galaxy S24 Ultra tesztekben többen megemlítették, hogy ez volt a Samsung valaha készült legjobb fényképezőgépe, amely gyakran elhomályosítja a Pixelt a fényképezési képességekben. Az egyik fő gyenge pont azonban az volt, hogy a telefon továbbra is nehezen tudta rögzíteni a mozgó tárgyakat, például háziállatokat vagy gyerekeket. A Samsung nem említi, hogy ez a konkrét fájdalompont ki lesz-e javítva ebben a közelgő javításban.

A 2024. februári javítás már több Galaxy telefonra is elkezdődött, így már csak idő kérdése, hogy a frissítés és a Galaxy S24-re jellemző fejlesztések elérjék a Samsung legújabb telefonjait.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei