Az első jelentős Galaxy S24 javítás célja a kijelző és a kamera problémáinak megoldása

2024.02.15| Android Central

Az új „élénkítő” csúszka és a kamerajavítások célja, hogy segítsenek csillapítani a felhasználók panaszait.

  • A Samsung szerint a Galaxy S24 közelgő, február 22-i frissítése egy új „élénkség” csúszkát ad hozzá a speciális megjelenítési beállításokhoz.
  • Ennek az új beállításnak az a célja, hogy elfojtsa azon felhasználók panaszait, akik az új kijelzőt "unalmasnak" és "kimosottnak" nevezték.
  • A Samsung számos egyéb panaszt is kezel a javítással kapcsolatban, beleértve a jobb kamerateljesítményt.

A Samsung azt állítja, hogy elkötelezett amellett, hogy meghallgatja ügyfeleit, miközben elkészíti az első jelentős Galaxy S24 javítást, amelynek célja az új telefonsorozat két legnagyobb panaszának megoldása. A változtatások élén egy új "élénkség" csúszka található a fejlett megjelenítési beállításokban, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák, hogy a színek mennyire legyenek ütősek. A javítás február 22-én jelenik meg.

Az első jelentős Galaxy S24 javítás célja a kijelző és a kamera problémáinak megoldása

Ez a korai felhasználók panaszhulláma után következik, akik arra hivatkoztak, hogy a kijelző fakónak tűnik a Galaxy S23 sorozathoz képest. Az S24 Ultra kijelzőjének színtónusa sokkal természetesebb elődjéhez képest. Bár a Samsung erre törekedett, egyes felhasználók a régebbi Samsung kijelzők merészebb, telített színeit részesítik előnyben.

A Samsung még nem foglalkozott a szemcsés kijelző problémájával, de nem valószínű, hogy ezeket a problémákat szoftverfrissítéssel meg lehet oldani. Még nem vagyunk biztosak abban, hogy a szemcsés kijelzővel kapcsolatos probléma széles körben elterjedt-e, vagy csak egy csomó hibás kijelzőpanelről van szó.

Az első jelentős Galaxy S24 javítás célja a kijelző és a kamera problémáinak megoldása

A Samsung azt is közölte, hogy foglalkozik a Galaxy S24 kamerájával kapcsolatos panaszokkal. A vállalat azt állítja, hogy ez a közelgő javítás "a fényképezőgép-élmény továbbfejlesztéseit tartalmazza, beleértve az eszköz zoom funkcióinak, a portré módnak, az éjszakai fényképezésnek, a hátsó kamera videofelvételi lehetőségeinek és még sok másnak a frissítéseit".

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Galaxy S24 Ultra tesztekben többen megemlítették, hogy ez volt a Samsung valaha készült legjobb fényképezőgépe, amely gyakran elhomályosítja a Pixelt a fényképezési képességekben. Az egyik fő gyenge pont azonban az volt, hogy a telefon továbbra is nehezen tudta rögzíteni a mozgó tárgyakat, például háziállatokat vagy gyerekeket. A Samsung nem említi, hogy ez a konkrét fájdalompont ki lesz-e javítva ebben a közelgő javításban.

A 2024. februári javítás már több Galaxy telefonra is elkezdődött, így már csak idő kérdése, hogy a frissítés és a Galaxy S24-re jellemző fejlesztések elérjék a Samsung legújabb telefonjait.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.
Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

Régebbi csúcsmodellekre már március végén érkezik a One UI 6.1

2024.03.16
| SamMobile
A Samsung megerősítette, hogy a One UI 6.1 még ebben a hónapban megjelenik néhány telefonra és tabletre.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Egyre felkapottabb a használt mobiltelefonok vásárlása! Te már vettél használt telefont?


nem, még soha
még nem, de tervezem
igen, volt már, hogy vettem használt mobilt
igen, mindig használt mobilokat használtamKorábbi szavazások eredményei