Így fog működni a Galaxy S24 élénkítő csúszkája

2024.02.22| SamMobile

Tekintse meg a Galaxy S24 továbbfejlesztett élénk megjelenítési módját működés közben!

Amint azt már ezerszer hallhatta, a Galaxy S24, S24+ és S24 Ultra kijelzői nem olyan élénkek, mint ahogy azt a Samsung rajongók elvárták a Galaxy okostelefonoktól az évek során.

Pontosabban szólva, az S24 sorozat élénk megjelenítési módja nem azt csinálja, amit kellene: a színeket feldobja, és növeli a képernyőn megjelenő tartalom telítettségét. Ehelyett gyakorlatilag ugyanúgy viselkedik, mint a természetes mód, amelyet, ahogy a neve is sugallja, úgy hangolták, hogy a tartalom valósághűbbé váljon.

Így fog működni a Galaxy S24 élénkítő csúszkája

Valójában a Samsung óriási hangsúlyt fektetett a természetesebb színvisszaadásra a Galaxy S24 sorozattal, az új Adaptive Color Tone funkcióval a telefon kamerái segítségével állítják be a színeket és a fehéregyensúlyt, hogy a színek természetesebbek legyenek különböző fényviszonyok között.

A Galaxy S24 tulajdonosai azonban nem örültek, amikor felfedezték, hogy a Samsung elvette a választást azoktól, akik élesebb színekre vágynak, és nem törődnek annyira a valósághű és pontos színvisszaadással. A kritika és a visszajelzés szerencsére eljutott a Samsung fülébe, és a vállalat úgy döntött, hogy az első Galaxy S24 szoftverfrissítéssel egy „Élénkség” beállító csúszkát is hozzáad az élénk képernyő módhoz.

Ez a frissítés néhány napja debütált Dél-Koreában, de a Samsung február 20-ig nem tette elérhetővé más országokban. A Twitter/X-nek köszönhetően azonban működés közben láthatjuk a továbbfejlesztett élénk képernyő módot. 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A @MyDaebakCafe felhasználó által közzétett videó bemutatja, hogy az élénk opció kiválasztása most észrevehető változást jelent. Nem világos azonban, hogy a Vividness csúszka mekkora változást hoz. Ez a videó rögzítésének szögétől függhet, bár az is lehetséges, hogy ez egy másik probléma, amelyet a Samsungnak meg kell oldania a jövőbeli frissítésekkel.

Egyelőre meg kell elégednünk azzal, hogy a kijelző már nem tűnik egyformán unalmasnak mind az élénk, mind a természetes képernyőmódban. Reméljük, hogy további fejlesztések várhatók abban az esetben, ha a Galaxy S24 tulajdonosai végül csalódni fognak az első frissítésben szereplő megoldásban.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei