Így fog működni a Galaxy S24 élénkítő csúszkája

2024.02.22| SamMobile

Tekintse meg a Galaxy S24 továbbfejlesztett élénk megjelenítési módját működés közben!

Amint azt már ezerszer hallhatta, a Galaxy S24, S24+ és S24 Ultra kijelzői nem olyan élénkek, mint ahogy azt a Samsung rajongók elvárták a Galaxy okostelefonoktól az évek során.

Pontosabban szólva, az S24 sorozat élénk megjelenítési módja nem azt csinálja, amit kellene: a színeket feldobja, és növeli a képernyőn megjelenő tartalom telítettségét. Ehelyett gyakorlatilag ugyanúgy viselkedik, mint a természetes mód, amelyet, ahogy a neve is sugallja, úgy hangolták, hogy a tartalom valósághűbbé váljon.

Így fog működni a Galaxy S24 élénkítő csúszkája

Valójában a Samsung óriási hangsúlyt fektetett a természetesebb színvisszaadásra a Galaxy S24 sorozattal, az új Adaptive Color Tone funkcióval a telefon kamerái segítségével állítják be a színeket és a fehéregyensúlyt, hogy a színek természetesebbek legyenek különböző fényviszonyok között.

A Galaxy S24 tulajdonosai azonban nem örültek, amikor felfedezték, hogy a Samsung elvette a választást azoktól, akik élesebb színekre vágynak, és nem törődnek annyira a valósághű és pontos színvisszaadással. A kritika és a visszajelzés szerencsére eljutott a Samsung fülébe, és a vállalat úgy döntött, hogy az első Galaxy S24 szoftverfrissítéssel egy „Élénkség” beállító csúszkát is hozzáad az élénk képernyő módhoz.

Ez a frissítés néhány napja debütált Dél-Koreában, de a Samsung február 20-ig nem tette elérhetővé más országokban. A Twitter/X-nek köszönhetően azonban működés közben láthatjuk a továbbfejlesztett élénk képernyő módot. 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A @MyDaebakCafe felhasználó által közzétett videó bemutatja, hogy az élénk opció kiválasztása most észrevehető változást jelent. Nem világos azonban, hogy a Vividness csúszka mekkora változást hoz. Ez a videó rögzítésének szögétől függhet, bár az is lehetséges, hogy ez egy másik probléma, amelyet a Samsungnak meg kell oldania a jövőbeli frissítésekkel.

Egyelőre meg kell elégednünk azzal, hogy a kijelző már nem tűnik egyformán unalmasnak mind az élénk, mind a természetes képernyőmódban. Reméljük, hogy további fejlesztések várhatók abban az esetben, ha a Galaxy S24 tulajdonosai végül csalódni fognak az első frissítésben szereplő megoldásban.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei