Új képességekkel bővül az Office

2013.11.11| Microsoft

Az Office a Microsoft egyik legsikeresebb terméke, amelyet világszerte több mint 1 milliárd embert használ.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Az Office a Microsoft egyik legsikeresebb terméke, amelyet világszerte több mint 1 milliárd embert használ. Az Office családon belül is kiemelkedő teljesítményt nyújt az Office 365, amely a Microsoft valaha volt leggyorsabb növekedést elérő üzleti terméke – beszédes adat, hogy minden 4 üzleti Office-felhasználóból 1 már ezt a verziót használja, illetve hogy a világ legsikeresebb cégeit felvonultató Fortune500-as listán szereplő vállalatok 60%-a vásárolt Office 365-öt az elmúlt egy évben. A Microsoft most az Office 365-öt közösségi funkciókkal, az ingyenes Office Web Apps-et pedig számos új képességgel vértezi fel. Mindezek jelentős segítséget nyújtanak az Office alkalmazások felhasználóinak, hogy bárhol, bármikor elvégezhessék feladataikat, és így rugalmasabban szervezhessék az életüket.

Az Office Web Apps, amely a legjobb webes alternatíváját nyújtja a fizetős Office 365 programcsomagnak, ingyenesen elérhető minden felhasználó számára. A csomag tagjai, a Word, az Excel és a PowerPoint Web Appsmostantól valósidejű csoportmunkára is alkalmas. A felhasználók élőben láthatják, hogy társaik hol és mit szerkesztenek az adott dokumentumon, így elkerülhető az, hogy ugyanazt a részt módosítsák ugyanabban az időben. Emellett azonban a Word, az Excel és a PowerPoint Web App egyéb képességekkel is bővült:

  • Word Web App: A keresés és csere funkció mellett új formázási lehetőségek, valamint fej- és láblécek jelentek meg.
  • Excel Web App:A cellák drag and drop módszerrel rendezhetők újra, egyes gyakran használt képletek eredményei automatikusan leolvashatók a status barról, valamint már védett munkafüzetek is megnyithatók.
  • PowerPoint Web App:A képkivágás funkcióval a Prezentáció vizuális elemei jobban szerkeszthetők.

Fentieken túl a jövőben az Office Web Apps számos további új, a hagyományos Office-ból megismert funkcióval fog bővülni. A Yammer vállalati közösségi háló nagyvállalati verziója mostantól minden Office 365 Enterprise előfizető számára elérhetővé válik. Ráadásul azon cégek, amelyek Yammer-hálózatukba külsős partnereket is bevonnak, mostantól anélkül hívhatnak meg más szervezethez tartozó felhasználókat, hogy Yammer Enterprise licencet kellene vásárolniuk nekik (részletek). Ezek a licencek felhasználók még szélesebb körének teszik lehetővé azon újdonságok használatát, amelyeket az elmúlt hónapokban jelentettek meg a Yammer részeként:

  • A Yammer-csoportokban való részvétel most már email segítségével sokkal kényelmesebbé vált. Azon konzervatív felhasználók, akik nem kívánnak egy új közösségi rendszerrel megismerkedni, de kimaradni sem szeretnének a cégüknél zajló élénk szakmai eszmecseréből, levelezőjük segítségével egyszerűen csatlakozhatnak nyitottabb társaikhoz.
  • A frissített mobil alkalmazások (Windows 8, Windows Phone és iPad app-ok) segítségével bárhol, bármikor hozzáférhetnek a közösséghez a felhasználók.
  • A közösségi beszélgetéseket most már SharePoint dokumentumtárakban tárolt dokumentumokra is kényelmesen lehet indítani, így a mindennapi dokumentumokkal kapcsolatos munkában is kihasználhatók a kapcsolati háló előnyei.

Ezen funkciók és a Office lehetőségeinek megünneplésére a Microsoft meghirdette az Office #GetItDone napot – az ezzel kapcsolatos kommunikációt és a párbeszédet a Twitteren a #GetItDone címke segítségével lehet nyomon követni.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.