Ingyenes lett az Office!

2014.03.28| Phone Arena

A Microsoft az iPad verzió megjelenésével teljesen ingyenesen elérhetővé tette Office szoftvercsomagját bárki számára.

A Microsoft az iPad verzió megjelenésével teljesen ingyenesen elérhetővé tette Office szoftvercsomagját bárki számára. Satya Nadella, a redmondi óriáscég új vezérigazgatója csütörtökön jelentette be hivatalosan a Microsoft Office Apple iPad internettáblákra fejlesztett verzióját. A különböző dokumentumok megtekintését ingyen teszi elérhetővé a program, mindössze egy ingyenes Microsoft fiókra van ehhez szükség. Az iPhone és iPad változatok mellett az Office ingyenes lett Androidos modellekre is, egyetlen kitétele az ingyenességnek, hogy csak magánszemélyek használhatják, az üzleti felhasználóknak Office 365 előfizetésre van szükség.

Dokumentumait gyakorlatilag bárhonnan elérheti:

  • Felhő – telefonon keresztül elérheti a OneDrive-on, a OneDrive vállalati verzióban és a SharePointon tárolt Office-dokumentumokat.
  • Legutóbbi dokumentumok – az Office Mobile egy felhőhöz kapcsolódó szolgáltatás. A számítógépen legutóbb megtekintett dokumentumokat telefonján is elérheti a Legutóbbi dokumentumok panelről.
  • E-mail mellékletek – megtekintheti és szerkesztheti az e-mail üzenetekhez csatolt Office-dokumentumokat.

Lenyűgöző megjelenésű Office-dokumentumok:

  • Dokumentumok remek formában – a diagramokhoz, az animációkhoz, a SmartArt-ábrákhoz és az alakzatokhoz nyújtott támogatás révén a Word-, az Excel- és a PowerPoint-dokumentumok nagyszerűen néznek ki telefonján.
  • Telefonra optimalizálva – a Wordöt, az Excelt és a PowerPointot a telefon kis képernyőjére optimalizáltuk.
  • Az olvasás folytatása – ha a telefonon megnyit egy dokumentumot a OneDrive-ról vagy a OneDrive vállalati verzióból, akkor az automatikusan a legutóbb megtekintett pontra ugrik, még ha korábban PC-n vagy táblagépen volt is megnyitva.
  • Előadói nézetek – a PowerPoint Diaválasztó nézetében gyorsabban tallózhat a diák között, míg az előadói jegyzetekkel gyakorolhatja az előadást.

Gyors módosítások és megosztás:

  • Érintetlen dokumentumok – amikor Word-, Excel- vagy PowerPoint-dokumentumokat szerkeszt a telefonján, a formázás és a tartalom érintetlen marad.
  • Létrehozás – telefonján is létrehozhat új Word- és Excel-dokumentumokat.
  • Megjegyzések – telefonon is megtekintheti a Word- és Excel-dokumentumokba írt megjegyzéseket, és saját megjegyzéseket is írhat.

Az újdonság hátránya iOS rendszeren, hogy a SharePoint 2010 dokumentumok megnyitását nem támogatja, mivel az Apple konzekvensen elzárkózik az olyan plug-inektől mint a Flash, a Silverlight és az Active X, márpedig ez utóbbira szükség lenne a SharePoint használatához.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei