Word hirek és információk

Office: iPad vs Windows, melyik a jobb?

Office: iPad vs Windows, melyik a jobb?

2016.01.22
| 9to5Mac
A 9to5Mac munkatársai összehasonlították a Microsoft Office lehetőségeit Mac-en, Windows-on és iOS rendszeren egyaránt.
Office Androidra, mindenkinek!

Office Androidra, mindenkinek!

2015.06.25
| Office Blogs
A Microsoft hivatalosan is megjelentette a már nem béta állapotú Microsoft Office for Android programcsomagot.
Ingyen letölthetõ az Office preview

Ingyen letölthetõ az Office preview

2015.05.21
| Phone Arena
A Microsoft bemutatta az androidos Office elõzetest, amely ingyen letölthetõ.
Ingyenes lett az Office!

Ingyenes lett az Office!

2014.11.10
| Phone Arena
A Microsoft egyre többet nyújt felhasználóinak, hiszen múlt héten derült ki a Dropbox-szal való szoros közremûködés és mélyebb szolgáltatás-integráció, valamint hogy az Office 365 felhasználók korlátlan online tárhelyet kapnak. Tízmilliókat érint az alábbi bejelentés: ingyenes lett a mobilos Office mindenki számára.
Ingyenes lett az Office!

Ingyenes lett az Office!

2014.03.28
| Phone Arena
A Microsoft az iPad verzió megjelenésével teljesen ingyenesen elérhetővé tette Office szoftvercsomagját bárki számára.
Office iOS-re és Androidra

Office iOS-re és Androidra

2012.12.11
| MacRumors
A Microsoft weboldalán felbukkant az Office iOS készüléken, így úgy tűnik, igazak lesznek a pletykák, melyek szerint készül a hivatalos Office-támogatás.
Tél végére itt az Office iOS-re és Androidra

Tél végére itt az Office iOS-re és Androidra

2012.11.08
| The Verge
A friss pletykák szerint a redmondi óriás már gőzerővel dolgozik a Microsoft Office hivatalos változatán mindkét legfontosabb mobil operációs rendszerre.
OneNote már Androidra is

OneNote már Androidra is

2012.02.08
| Office Blog
A Microsoft bemutatta Android rendszerre az Office alkalmazások közül a OneNote-ot.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei