Ingyenes lett az Office!

2014.11.10| Phone Arena

A Microsoft egyre többet nyújt felhasználóinak, hiszen múlt héten derült ki a Dropbox-szal való szoros közremûködés és mélyebb szolgáltatás-integráció, valamint hogy az Office 365 felhasználók korlátlan online tárhelyet kapnak. Tízmilliókat érint az alábbi bejelentés: ingyenes lett a mobilos Office mindenki számára.

A Microsoft egyre többet nyújt felhasználóinak, hiszen múlt héten derült ki a Dropbox-szal való szoros közremûködés és mélyebb szolgáltatás-integráció, valamint hogy az Office 365 felhasználók korlátlan online tárhelyet kapnak. Tízmilliókat érint az alábbi bejelentés: ingyenes lett a mobilos Office mindenki számára. Ezzel egy idõben pedig az iPhone és iPad készülékekre is ingyenesen letölthetõ lett a megújult szolgáltatáscsomag. A redmondi cég nyitottá tette a jelentkezést az Office for Android tablets program bétájához. Ez hasonló lesz az iPad-es változathoz mind külalakban, mind tudásban. A preview decemberben jelenik meg a Microsoft elõzetes információi szerint. A cél az, hogy a különféle hardverrel ellátott andoridos mobilokon és táblagépeken egyaránt élmény legyen az Office használata. A program Windows 10-es változata érintõképernyõkre legkorábban jövõre debütálhat.

A Microsoft tehát minden mobilos készülékhez ingyenes Office-t tett elérhetõvé, így dokumentumok megtekintésére és szerkesztésére tökéletes, mindössze Microsoft-fiók kell, bár továbbra is maradnak fizetõs, prémium funkciók, úgymint a többoszlopos dokumentumok létrehozása, WordArt beszúrása, változáskövetés, illetve diagramok módosítása. A Microsoft döntése nem véletlen, hiszen az iOS felhasználók számára ingyenes az iWork, míg a Google használók számára a Google Drive biztosít szintén fizetés nélküli dokumentum-kezelést.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei