Új elegáns okosóra a Huawei-től

2021.03.16| GsmArena

50.000 Ft-ba fog kerülni a március 26-án érkező Huawei Fit Elegant okosóra.

Tavaly nyáron jelentette be a Huawei a Watch Fit okosóráját. A mai napon új névvel frissítette a kínálatot, ez a Huawei Watch Fit Elegant okoseszköz lett, és a Watch Fit-hez képest a színválasztékot is bővítette.

A jelenlegi Active Edition-tól eltérő a csiszolt rozsdamentes acél óraváz és a puha fluorelasztomer szíj. Két színben lesz elérhető, az egyik a Frosty White a másik pedig a Midnight Black árnyalatok lesznek.

A szíj is erősebb lett, ugyanis a Huawei Watch Fit-hez képest egy sokkal tartósabb szilikonból készül, ami ellenállóbb a hőnek, a nedvességnek, a különböző olajoknak és a nyújtásnak is. Emiatt kicsit drágábbak lesznek az órák, azonban sokkal strapabíróbb és kevésbé okozhat allergiás reakciót viselés közben.

A műszaki adatairól elmondható, hogy egy 1,64 hüvelykes AMOLED kijelzőt kap, aminek az odalán egyetlen gomb található. A felhasználói felülete a Huawei saját Lite operációs rendszere, ami a Kirin A1 lapkakészleten fut. Ha hinni lehet a híresztelésnek, akkor 12 napig is bírhatja egyetlen töltéssel a hamarosan érkező okosóra.

A Watch Fit Elegant beépített GPS-szel, 14 órás pulzusérzékelővel és egész napos SpO2 nyomon követéssel fog rendelkezni. Funkciói közé tartozik még a 12 féle animált edzés, a 96 edzésmód, a menstruáció és az alvás monitorozása és elemzése is.

A Huawei március 26-án fogja piacra dobni az új okoskiegészítőt 110 fontért.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.