Véroxigénszint-méréssel jön az új okoskarkötő

2021.04.14| Huawei

Véroxigénszint-méréssel és tíz napos üzemidővel érkezik hazánkba a Huawei egyszerűen testre szabható Watch Fit Elegant okoskarkötője.

A Watch Fit család legújabb tagját, a Watch Fit Elegant modellt prémium anyagokból készítették: rozsdamentes acél készülékház, csiszolt üvegfelület és puha anyagú szíj biztosítja a letisztult és minőségi viseletet. Emellett teljes értékű okoseszközként megjeleníti a legfontosabb értesítéseket is. 

Visszafogott elegancia

A Huawei Watch Fit Elegant letisztult, elegáns megjelenésű okoskarkötő. Klasszikus színeinek – Jégfehér és Éjfekete – köszönhetően bármilyen élethelyzetben kényelmes és könnyű viselet. A Huawei Watch Fit Elegant óraszámlapja egy gombnyomással testre szabható. Az okostelefonról akár egyetlen koppintással beállítható új háttérkép. 

Véroxigénszint-méréssel jön az új okoskarkötő

Valós idejű futáselemzés

A Watch Fit Elegant több mint 96 edzésmódot támogat. A készülék 12 további, specifikus mozgásformával segíti a leggyakrabban ismételt gyakorlatok még helyesebb és pontosabb végrehajtását, beleértve a zsírégetést, az izmok tonizálását, valamint a váll és a nyak lazítását. 

Futás közben az okoskarkötő figyeli a mozgást, a beépített GPS és más érzékelők segítségével elemzi a lépésszámot. Tizenhárom beépített futóprogramja és a Huawei intelligens technológiája valós idejű tanácsokat ad az edzés hatékonyságának növelése és a sérülések esélyének elkerülése érdekében kezdőtől a haladó szintig. Ezek alapján a felhasználók könnyebben kialakíthatják saját edzésprogramjukat.

Véroxigénszint-méréssel jön az új okoskarkötő

Véroxigénszint mérés 10 napig

A Watch Fit Elegant összetett egészségfigyelő funkciói, mint a véroxigén-szint (SpO2) mérés, illetve a menstruációs ciklus megfigyelése lehetővé teszi, hogy a felhasználók részletesebb képet kapjanak egészségügyi állapotukról. Az állandó SpO2-ellenőrzés folyamatosan tájékoztatja a felhasználókat egészségi állapotukról, valamint figyelmeztet, ha az érték túl alacsony. Az óra által mért adatok és azok változásai bármikor elérhetők a Huawei Egészség alkalmazásban.

Véroxigénszint-méréssel jön az új okoskarkötő

Az eszköz bekapcsolt pulzusmérés és alvásfigyelés mellett is 10 napos üzemidőt kínál, míg a gyorstöltés funkciónak köszönhetően öt perc töltéssel egy napos üzemidő nyerhető. 

Huawei Watch Fit Elegant ár 

  • A Huawei Watch Fit Elegant Éjfekete és Jégfehér színben 2021. április 15-től lesz elérhető 45.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.
  • Az Extreme Digital és a Telekom üzleteiben ugyanakkor az április 15. és 25. között megvásárolt modellek mellé ajándék Huawei Scale 3 okosmérleg is jár a vásárlóknak 9.990 Ft értékben.
  • Az eMag felületén pedig kedvezményes áron, bruttó 39.990 Ft-ért megvásárolható a Watch Fit Elegant a fenti időszakban.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei