Véroxigénszint-méréssel jön az új okoskarkötő

2021.04.14| Huawei

Véroxigénszint-méréssel és tíz napos üzemidővel érkezik hazánkba a Huawei egyszerűen testre szabható Watch Fit Elegant okoskarkötője.

A Watch Fit család legújabb tagját, a Watch Fit Elegant modellt prémium anyagokból készítették: rozsdamentes acél készülékház, csiszolt üvegfelület és puha anyagú szíj biztosítja a letisztult és minőségi viseletet. Emellett teljes értékű okoseszközként megjeleníti a legfontosabb értesítéseket is. 

Visszafogott elegancia

A Huawei Watch Fit Elegant letisztult, elegáns megjelenésű okoskarkötő. Klasszikus színeinek – Jégfehér és Éjfekete – köszönhetően bármilyen élethelyzetben kényelmes és könnyű viselet. A Huawei Watch Fit Elegant óraszámlapja egy gombnyomással testre szabható. Az okostelefonról akár egyetlen koppintással beállítható új háttérkép. 

Véroxigénszint-méréssel jön az új okoskarkötő

Valós idejű futáselemzés

A Watch Fit Elegant több mint 96 edzésmódot támogat. A készülék 12 további, specifikus mozgásformával segíti a leggyakrabban ismételt gyakorlatok még helyesebb és pontosabb végrehajtását, beleértve a zsírégetést, az izmok tonizálását, valamint a váll és a nyak lazítását. 

Futás közben az okoskarkötő figyeli a mozgást, a beépített GPS és más érzékelők segítségével elemzi a lépésszámot. Tizenhárom beépített futóprogramja és a Huawei intelligens technológiája valós idejű tanácsokat ad az edzés hatékonyságának növelése és a sérülések esélyének elkerülése érdekében kezdőtől a haladó szintig. Ezek alapján a felhasználók könnyebben kialakíthatják saját edzésprogramjukat.

Véroxigénszint-méréssel jön az új okoskarkötő

Véroxigénszint mérés 10 napig

A Watch Fit Elegant összetett egészségfigyelő funkciói, mint a véroxigén-szint (SpO2) mérés, illetve a menstruációs ciklus megfigyelése lehetővé teszi, hogy a felhasználók részletesebb képet kapjanak egészségügyi állapotukról. Az állandó SpO2-ellenőrzés folyamatosan tájékoztatja a felhasználókat egészségi állapotukról, valamint figyelmeztet, ha az érték túl alacsony. Az óra által mért adatok és azok változásai bármikor elérhetők a Huawei Egészség alkalmazásban.

Véroxigénszint-méréssel jön az új okoskarkötő

Az eszköz bekapcsolt pulzusmérés és alvásfigyelés mellett is 10 napos üzemidőt kínál, míg a gyorstöltés funkciónak köszönhetően öt perc töltéssel egy napos üzemidő nyerhető. 

Huawei Watch Fit Elegant ár 

  • A Huawei Watch Fit Elegant Éjfekete és Jégfehér színben 2021. április 15-től lesz elérhető 45.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.
  • Az Extreme Digital és a Telekom üzleteiben ugyanakkor az április 15. és 25. között megvásárolt modellek mellé ajándék Huawei Scale 3 okosmérleg is jár a vásárlóknak 9.990 Ft értékben.
  • Az eMag felületén pedig kedvezményes áron, bruttó 39.990 Ft-ért megvásárolható a Watch Fit Elegant a fenti időszakban.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei