Strapa Nokia és egy régi kedvenc érkezett felújítva

2021.07.28| Noki

Roberto Carlos legendás rúgással tesztelte az első strapabíró Nokia XR20 okostelefont, de újra itt a Nokia 6310 is.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Nokia telefonok gyártója új telefonokat és audio kiegészítőket jelentett be. A mindennapi használat kihívásaira maximálisan felkészített Nokia XR20 tartós kialakításának köszönhetően sokkal nagyobb ellenálló képességgel bír, mint ahogy azt bárki gondolná. 

A Nokia 6310, a régi klasszikus újragondolt változata, az Originals család új tagjaként debütált. Ezenfelül a vállalat a Nokia kiegészítők eddigi legnagyobb választékát dobja ma piacra: az új stílusú audio termékek négy különböző termékvonalon érkeznek - Go, Micro, Comfort és Clarity.

A Nokia XR20, az X-széria kiemelt tagja kiállja a mindennapok próbáját

Extrém hőmérséklet, 1,8 méteres zuhanás, 1 óra a víz alatt és még sok más; az új Nokia XR20-at a mindennapi élet kihívásainál sokkal durvább körülményekre terveztük. Elegáns, mégis időtálló borításba rejtettük ezt a strapabíró okostelefont. Bár valószínűleg soha nem fogod ilyen extrém körülményeknek kitenni a telefonod, megnyugodhatsz, hogy a Nokia XR20 többet képes elviselni, mint amit elvárnál tőle.

Az egyik legerősebb kijelző a teljes nyugalom érdekében: a Gorilla Glass Victus a legellenállóbb üvegek közé tartozik. Hogy kiderüljön, vajon tényleg bírja-e a telefon a strapát, a brazil foci legenda, Roberto Carlos és a női világbajnok freestyler, Lisa Zimouche kemény tesztek sorozatának vetették alá az új Nokia XR20-at. A jeges vízbe való merítéstől kezdve a betonos futballpályán rúgták, mint egy labdát, dekáztak és cseleztek vele.

Carlos még az 1997. évi Brazília-Franciaország meccsről is megelevenítette híres banánlövését, hogy tesztelje a készülék tartósságát - három Nokia XR20-at egy kapufán helyeztek el, hogy a futball legenda szabadrúgásból lőjön rájuk.

„Az elmúlt húsz évben sokszor kértek fel, hogy ismételjem meg a ’97-es szabadrúgásom, de ilyet még soha nem csináltam. Így nem hagyhattam ki ezt a kihívást – mondta Roberto Carlos, brazil világkupa győztes és a Real Madrid legendája. Azt gondoltam, hogy egy mobiltelefon sem élheti túl a focilabda erejét. Bevallom, nem gondoltam volna, hogy a Nokia XR20 képes lesz ellenállni a rúgásomnak. Lehet, hogy már nem vagyok profi játékos, de még mindig oda tudom tenni magam, ha rúgni kell, így ez tényleg lenyűgöző eredmény volt."

A hosszú élettartam újdonságokat is jelent, és ez nem csak arra a napra vonatkozik, amikor kibontod a vadiúj telefonod. A Nokia XR20-ra 4 éven át érkeznek havi biztonsági frissítések és 3 éven át operációs rendszer frissítések.

A Nokia XR20 48MP+13MP duál kamerával és ZEISS optikával felszerelt, OZO térhangzással fűszerezve. A vadonatúj SpeedWarp mód segítségével kedvünkre gyorsíthatjuk be a videónk egyes részeit, még dinamikusabbá téve a felvételeket.

A középkategória határait súrolva, szupergyors 5G-vel, 15W-os vezeték nélküli töltéssel, tartós kivitelezésben érkezik, ezeket minden Nokia rajongó szeretni fogja. A Nokia XR20 ára 229.990 forint, augusztusban kerül a piacra Magyarországon gránitszürke színben.  

 

Nokia 6310: Újjáéled a 2000-es évek kedvence

Az Originals család legújabb tagja az ikonikus Nokia 6310, újragondolt dizájnnal. A Nokia 6310 egy klasszikus, amelyet a mai kor felhasználói számára újraterveztünk. Fejlett megoldásokkal, optimalizált kialakítással és akár hetekig tartó akkumulátorral érkezik, megbecsülve mindazt, amit a Nokia telefonok képviselnek. És igen – van rajta Snake.

A középpontban a felhasználóbarát kialakítás áll; a nagyobb nyomógombok és a méretes kijelző teszi könnyebbé a használatot. Az új, felnagyítható menü és a bővebb betűkészlet-beállítás javítják az olvashatóságot, a szöveges üzenetek pedig meghallgathatók a könnyebb használat érdekében. A Nokia 6310 ára 21.990 forint, 2021 szeptembertől lesz elérhető Magyarországon fekete színben. 

 

Új Nokia audio kiegészítők

Íme a megújult Nokia audio portfólió; az új kiegészítők útközben is megbízható társaid lesznek. Négy új, különálló termékvonalon - Go, Micro, Comfort és Clarity – mindegyikük egyedülálló tulajdonságokkal hozza a maximumot.

  • Go: ultra magas minőségű termékek, amelyek a lehető legjobbat nyújtják a lehető legalacsonyabb áron
  • Micro: a kompakt forma igényének kielégítésére
  • Comfort: azoknak a felhasználóknak, akiknek a kényelem a legfontosabb
  • Clarity: csúcsminőségű fülhallgató, a legújabb technológiával

A Nokia XR20-szal együtt érkező Nokia Clarity Earbuds Pro kiváló hangzást ígér, amely minőségben és üzemidőben is az élen jár. A dual mikrofon, a környezeti zajszűrő (ENC), a Qualcomm cVc és az aktív zajszűrő (ANC) hatékony kombinációja kizárja a háttérzajt a hívások és a zenehallgatás közben, hogy elmerülhess a munkában vagy épp a relaxációban.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

    2024.03.21
    | SamMobile
    A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.