Redmi Watch: mit tud egy 45 dolláros okosóra?

2020.11.27| Android Authority

A Redmi piacra dobta első okosóráját, négyzet alakú kijelző, hossz üzemidő és alap funkciók jellemzik.

A Redmi ma lerántotta a leplet első okosórájáról a továbbfejlesztett Redmi Note 9 széria mellett. A Redmi Watch névre keresztelt viselhető eszköz négyzet alakú kialakítást alkalmaz, amelynek középpontjában a „skandináv stílus” és a minimalizmus áll.

Messziről, hunyorogva még össze is téveszthető az Apple Watch okosórával, de az árakból egyértelmű, hogy nem arról van szó. Igaz, nem olyan olcsó Kínában, mint a Xiaomi Mi Band 5 a maga 15 dolláros árával, 45 dollárt kér el a gyártó az okosóráért.

A Mi Band 5 komolyabb fitnesz funkciókkal rendelkezik, a Redmi Smart Band pedig olcsóbb választás lenne, de ezek okos karkötők, a Redmi Watch viszont óra. TPU szíj, 1.4 colos kijelző, 323ppi pixelsűrűség jellemzi. Az óra nagyon könnyű, alig 35 gramm, ennek ellenére akár 12 napos üzemidőre is képes.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Csakúgy, mint a legtöbb, 2020-ban megjelent viselhető kütyü esetében, a Redmi-nél sem vesznek el a fitneszkövetés szempontjai. A Watch hét sportmód nyomon követését tartalmazza, beleértve a „szabadtéri futást, a fedett futást, a szabadtéri kerékpározást, a beltéri kerékpározást, a sétát, a medencében való úszást és az egyéni tevékenységeket”.

Az aktivitást 24 órás pulzusméréssel is figyeli. Amikor vízszintesen fekszik és ágyban van, a Watch az alvási órákat is követi, valamint légzési edzés is szerepel benne. A Redmi Watch 50 méterig vízálló. Sajnos egyelőre nem tervezi a gyártó a Redmi Watch nemzetközi piacra dobását.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.