red dot és iF formatervezési díjazott az LG

2010.03.31
Címkék:

Az LG két mobilját red dot www.red-dot.de elismeréssel tüntették ki, nem sokkal azután, hogy a vállalat készülékei hét díjat is besöpörtek az iF formatervezési díjátadón.  

Az LG két mobilját red dot elismeréssel tüntették ki, nem sokkal azután, hogy a vállalat készülékei hét díjat is besöpörtek az iF formatervezési díjátadón. A két terméktervezési díj a világ legrangosabbjai közé tartozik. „Az LG olyan telefonok megalkotásán dolgozik, amelyek ugyanolyan változatosak és egyediek, mint a felhasználók ízlése. Termékeink évrõl-évre elnyerik ezeket a kitüntetéseket, ami bizonyítja az LG vezetõ szerepét a formatervezés terén” – jelentette ki Dr. Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

LG BL40 Chocolate

Különösen sikeresnek bizonyult a Black Label sorozat negyedik tagja, az új LG BL40 Chocolate, mely 4 col széles, nagyfelbontású érintõképernyõjével hívja fel magára a figyelmet, valamint az LG Mini GD880, melynek karakteres fémbetétei, gombok nélküli elõlapja és a 16:9 képarányú 3,2 colos érintõképernyõje garantálják a telefon letisztult megjelenését. A két készüléket mindkét szervezet egyaránt díjazta.

Az LG további öt díjnyertes mobiltelefonja az LG GD900 Crystal, az Android operációs rendszerû LG GW620, a LG GD910 karóratelefon, továbbá az Amerikában elérhetõ LG LX610 Lotus2 és az LG SV800 Lollipop.

A formatervezési világ egyik legnagyobb termékfejlesztési megmérettetésének tartott red dot, valamint az egyik legrégibbnek számító iF díj rangját a szigorú feltételek és elbírálási folyamatok adják. Az LG 2003 óta minden évben gyõztesként tért haza a red dot, 2005 óta pedig az iF díjátadóról. Tavaly az elõbbin az LG Secret KF750 mobil és a 3G-kompatibilis LG GD910 karóratelefon, míg az utóbbin az LG Renoir KC910 telefon kapott elismerést.

LG GD880 Mini



 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!



Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.