Ragyogó, természetes fényű haj argánolaj segítségével

2024.03.20
Címkék:

Tudtad, hogy az argánolaj kedvező hatásai kiaknázhatók a hajápolásban is? Nem véletlen, hogy “folyékony aranyként” hivatkoznak rá, hiszen a száraz, töredezett haj új életre kelthető általa.

Az erős, fényes, ragyogó hajkorona igenis megteremthető. 

 

Visszaszerezhető hajunk természetes fénye 

 

A szépségápolásban mindig is nagy jelentőséggel bírt az argánolaj, hiszen köztudott, hogy kiválóan hidratálja a bőrt, ugyanakkor nemcsak kültakarónk ápolásában nyújt segítséget, hanem a tincseinket is ellátja értékes hatóanyagokkal. A különleges olaj ugyanis gazdag zsírsavakban, például olajsavban, linolénsavban, de tartalmaz E-vitamint és karotinoidokat is. Ha tehát feltett szándékod, hogy újra fényessé, ragyogóvá varázsold frizurádat, próbáld ki a claudiashop.hu Vitaline hajápoló termékeit

 

A természetes, hidegen sajtolt olaj segítségével a száraz, töredezett, igénybe vett haj is vitálisabbá válik. A legjobb módja, ha szeretnénk javítani hajszálaink állapotán. A klasszikus tömegtermékek helyett érdemesebb a speciális, argánolaj-tartalmú készítményeket választani. Elérhető sampon és tápláló pakolás is, amelyek tartalmazzák a csodás összetevőt.

A “folyékony arany” jelentősége a hajápolásban

 

Az argánolaj életre kelti a fakó, száraz tincseket, ugyanakkor nemcsak ragyogó természetes fényüket adja vissza, hanem selymes, puha tapintásúvá is teszi őket. Sőt, ezenkívül hajunk könnyebben kezelhetővé is válik. Nincsenek többé összegubancolódott fürtök hajmosás után, s ha ez még nem lenne elég, további áldásos hatásai is vannak az argánolajnak. Mégpedig az antisztatikus hatása, amely által nem kell bosszankodnunk a szálló hajszálak miatt a szárítást követően. Rendszeres alkalmazásával pedig a napfény káros hatásaival szemben is felvértezhetjük tincseinket.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 

Milyen esetekben javasolt?

 

Hatalmas segítség a sérült, töredezett hajvégeknek, ehhez elegendő néhány cseppet bedörzsölni a kritikus részekbe. Természetesen nemcsak amolyan “gyors segélyként” alkalmazható, hanem például balzsamként is, ez esetben a hajmosás után javasolt egy kisebb mennyiséget felvinni belőle, lehetőleg egyenletesen eloszlatva.

 

Kiváló választás a Vitaline mélyhidratáló pakolás, amelyben keratin is megtalálható az argánolaj mellett, amely segíti a regenerációt, vagyis a hajszálak szerkezetének helyreállítását. További előnye a terméknek, hogy érzékeny fejbőrrel rendelkezők is nyugodt szívvel használhatják.

 

A speciális pakolást heti rendszerességgel érdemes alkalmazni, preventív szemlélettel és helyreállító “kezelésként” egyaránt ajánlott. A jutalmunk pedig egészséges, ragyogó, élettel teli frizura.

 

Használd ki a “folyékony arany” kedvező hatásait, és emeld be a hajápolási rutinodba, akár a száraz, roncsolódott fürtjeidet szeretnéd vitálisabbá, élettel telibbé varázsolni, akár gyönyörű tincseid egészségét őriznéd meg. Megelőzés és szinten tartás céljából is tökéletes választás.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

    2024.04.03
    | SamMobile
    A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

    2024.04.15
    | PhoneArena
    Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

    2024.03.21
    | Phone Arena
    Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.