Ragyogó, természetes fényű haj argánolaj segítségével

2024.03.20
Címkék:

Tudtad, hogy az argánolaj kedvező hatásai kiaknázhatók a hajápolásban is? Nem véletlen, hogy “folyékony aranyként” hivatkoznak rá, hiszen a száraz, töredezett haj új életre kelthető általa.

Az erős, fényes, ragyogó hajkorona igenis megteremthető. 

 

Visszaszerezhető hajunk természetes fénye 

 

A szépségápolásban mindig is nagy jelentőséggel bírt az argánolaj, hiszen köztudott, hogy kiválóan hidratálja a bőrt, ugyanakkor nemcsak kültakarónk ápolásában nyújt segítséget, hanem a tincseinket is ellátja értékes hatóanyagokkal. A különleges olaj ugyanis gazdag zsírsavakban, például olajsavban, linolénsavban, de tartalmaz E-vitamint és karotinoidokat is. Ha tehát feltett szándékod, hogy újra fényessé, ragyogóvá varázsold frizurádat, próbáld ki a claudiashop.hu Vitaline hajápoló termékeit

 

A természetes, hidegen sajtolt olaj segítségével a száraz, töredezett, igénybe vett haj is vitálisabbá válik. A legjobb módja, ha szeretnénk javítani hajszálaink állapotán. A klasszikus tömegtermékek helyett érdemesebb a speciális, argánolaj-tartalmú készítményeket választani. Elérhető sampon és tápláló pakolás is, amelyek tartalmazzák a csodás összetevőt.

Ragyogó, természetes fényű haj argánolaj segítségével

A “folyékony arany” jelentősége a hajápolásban

 

Az argánolaj életre kelti a fakó, száraz tincseket, ugyanakkor nemcsak ragyogó természetes fényüket adja vissza, hanem selymes, puha tapintásúvá is teszi őket. Sőt, ezenkívül hajunk könnyebben kezelhetővé is válik. Nincsenek többé összegubancolódott fürtök hajmosás után, s ha ez még nem lenne elég, további áldásos hatásai is vannak az argánolajnak. Mégpedig az antisztatikus hatása, amely által nem kell bosszankodnunk a szálló hajszálak miatt a szárítást követően. Rendszeres alkalmazásával pedig a napfény káros hatásaival szemben is felvértezhetjük tincseinket.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 

Milyen esetekben javasolt?

 

Hatalmas segítség a sérült, töredezett hajvégeknek, ehhez elegendő néhány cseppet bedörzsölni a kritikus részekbe. Természetesen nemcsak amolyan “gyors segélyként” alkalmazható, hanem például balzsamként is, ez esetben a hajmosás után javasolt egy kisebb mennyiséget felvinni belőle, lehetőleg egyenletesen eloszlatva.

 

Kiváló választás a Vitaline mélyhidratáló pakolás, amelyben keratin is megtalálható az argánolaj mellett, amely segíti a regenerációt, vagyis a hajszálak szerkezetének helyreállítását. További előnye a terméknek, hogy érzékeny fejbőrrel rendelkezők is nyugodt szívvel használhatják.

 

A speciális pakolást heti rendszerességgel érdemes alkalmazni, preventív szemlélettel és helyreállító “kezelésként” egyaránt ajánlott. A jutalmunk pedig egészséges, ragyogó, élettel teli frizura.

 

Használd ki a “folyékony arany” kedvező hatásait, és emeld be a hajápolási rutinodba, akár a száraz, roncsolódott fürtjeidet szeretnéd vitálisabbá, élettel telibbé varázsolni, akár gyönyörű tincseid egészségét őriznéd meg. Megelőzés és szinten tartás céljából is tökéletes választás.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei