Olcsó, ceruzás Motorola érkezik

2020.01.30| 91 Mobiles

A Moto G Stylus egy megfizető árú, ceruzával ellátott okostelefon lesz. Vajon a Galaxy Note ellenfele lehet?

 További friss Telefongurus hírek erre!

A Moto G Stylus külsőre a már megjelent Moto G8 Plusra hajaz, kivéve az itt jelen lévő kameralyukat a megjelenítőben, ez – nem – rejti a 25 megapixeles szelfi kamerát. A hátlapon négyes kamera összeállítás található, az érzékelők egymás alatt helyezkednek el. Így 2020-ban meglepő, de ide került az ujjlenyomat-olvasó is, rajta a Motorola logojával.

Ami a Moto G Stylus tudását illeti, 6.36 colos, full HD+ felbontású LCD panelt várhatunk, 6-os szériás Snapdragon processzorral, esélyes a 665, valamint 4 gigabájt RAM és 64 vagy128 gigabájt tárhely jellemzi még a telefont. A burkolat TurboCharge technológiával tölthető, 4-5000 mAh-s akkumulátort rejt, két forrás egymástól erősen eltérő adatot adott meg.

A már említett kamerák felbontása 48 megapixel a fő optikára, a második felbontása ismeretlen, ám 117 fokban ultraszélesen lát, a harmadik érzékelő a makro fotókhoz készült, a negyedikről pedig nincs infónk. A burkolat műanyagból készül, ahogy a komplett Moto G8 széria.

A fentiekből is látszik, hogy a gyártó itt egy ultraolcsó, ceruzás okostelefont dob a piacra, amely egyáltalán nem a csúcs Galaxy Note-ok ellenfele lesz, hanem kiváló alternatíva a szűkebb pénztárcával rendelkezőknek. A Moto G8 Stylus február 23-án mutatkozik be a Mobile World Congressen a Moto G8, a Moto G8 Power és a Moto Edge Plus modellek mellett.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.